Sundhedssektoren

Rent udstyr er en selvfølge, når patienter kommer i kontakt med sundhedsvæsenet. En særlig høj hygiejnestandard er afgørende, og oplever patienten selv den mindste fejl eller mangel, kan det skade vedkommendes opfattelse af hele forløbet.

Kiilto har mange års erfaring med at levere effektive produkter og løsninger, der sikrer det højeste niveau, når det kommer til vedligeholdelse af instrumenter og generel hygiejne inden for sundhedsområdet.

Rent udstyr er en selvfølge, når patienter kommer i kontakt med sundhedsvæsenet. En særlig høj hygiejnestandard er afgørende, og oplever patienten selv den mindste fejl eller mangel, kan det skade vedkommendes opfattelse af hele forløbet. Og patientens tillid kan være svær at genvinde. I værste tilfælde kan det bringe sundheden i fare for både patienten og det sundhedsfaglige personale.

En væsentlig del af hygiejnen ligger i valget af de rengøringsmidler, der anvendes i de forskelle processer, men også brugen af værnemidler og sundhedspersonalets personlige hygiejne. Alt dette finder du gode råd og guides til her.

Hygiejne i plejesektoren

Læs mere

Viden om rengøring og desinfektion for at reducere smitterisiko

Læs mere

Hygiejnisk brug af mundbind

Læs mere

Viden om huden

Læs mere

Viden om håndhygiejne

Læs mere

Hygiejnisk vask af tekstiler

Læs mere

Instrument Genbehandling

Læs mere