Løsninger / Byggeri /

Tætning

Kiiltos tætningsløsninger sikrer effektivt mod luftlækager, varmetab og radon.

Styr på lufttætheden – sikrer bedre luftkvalitet

Tætning af konstruktionen forbedrer luftkvaliteten og energieffektiviteten ved at forhindre både luftlækager og varmetab. Kiilto tilbyder et veldokumenteret system, der fungerer fra projektering til daglig brug.

Eksempler på tætningsopgaver og -løsninger:

Bemærk: Løsninger til tætning skal altid designes og planlægges specifikt til den pågældende opgave.

Samling mellem gulv og væg

Betydelige luftlækager i sprækkerne mellem gulv og væg i en enfamiliesejendom fra 1990’erne, der påvirker både indendørs luftkvalitet og husets energieffektivitet. Løsningen var at bruge vores penselbare tætningsmasse Kiilto Pro Airblock Fiber.

Tætning af loft

I et offentligt byggeri var betonen i loftet porøs og havde huller efter byggetekniske ændringer. Der var også luftlækager mellem væggen og loftet. Løsningen var at lukke de store huller med en cementbaseret spartelmasse og tætne loftet med vores sprøjtedampspærre Kiilto Pro Airblock Coat.

Produkter

Professionelle produkter til tætning af konstruktioner. Kiilto Pro Airblock -systemet er velegnet til sikring af luftlækager og radon ved samlinger ved væg og gulv samt ved vindues- og døråbninger.

Forhandlere

Byggemembraner.dk

Din pålidelige partner inden for byggemembraner og relaterede produkter. Vi er specialister i kvalitetsprodukter, solid dokumentation, ergonomi, sundt indeklima samt omhu og præcision.

Vil du vide mere om Kiiltos byggeprodukter?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.