Løsninger til professionel hygiejne

Bliv kunde hos Kiilto Pro Professionel Hygiejne!

Hvis du er på udkig efter førsteklasses løsninger til professionel hygiejne, er svaret i Kiilto Pro. Når du vælger Kiilto Pro, får du ikke kun kvalitetsprodukter, men også de bedste branchefolk til at støtte din virksomhed. Vi er tæt på vores kunder. Samarbejdet med os er let, sikkert og ansvarligt og tager altid hensyn til miljøperspektiverne. Uddannelse på højt niveau og teknisk kundeservice sikrer funktionaliteten i vores løsninger. Det finske produktudviklingsteam reagerer hurtigt på nye udfordringer, og innovative løsninger sikrer også den bedste kundeoplevelse. Fra fagfolk til fagfolk.

Professionelle køkkener

Professionelle køkkener skal sikre fødevaresikkerhed og god fødevarekvalitet og rengøring er en væsentlig del af fødevarehygiejnen. Vi hjælper dig med at håndtere rengøring på en nem måde fra start til slut. Vores tilbud rækker ud over produkter: vi støtter vores kunder med tjenester, digitale værktøjer og vores knowhow. Vi tilbyder også svanemærkede produkter og produkter fra Kiilto Natura-serien, der er fremstillet af plantebaserede råvarer.

Fødevareindustri

I fødevareindustrien skal vores kunder være 100% sikre på at hygiejnen og sikkerheden er i top. Vi leverer integrerede løsninger til industriel procesvask og rengøring i forskellige industrier. Langsigtede relationer og samarbejde er vores måde at skabe et godt fundament. Miljøaspekter er kernen i vores forretning, og vi hjælper vores kunder med at nå deres miljømål ved at tilbyde løsninger fremstillet af ansvarligt fremskaffede materialer og pakket i genanvendelig emballage.

Sundhedssektoren

I sundhedsvæsenet er god hygiejne altafgørende. Rene og sunde hænder er grundlaget for sundhedspleje og rengøring af instrumenter og overflader er en integreret del af hygiejnisk sundhedspleje. Vi støtter sundhedspersonalet og virksomheder med innovative, bæredygtige løsninger af høj kvalitet til rengøring og desinfektion.
Vi markerer vores produkter med allergimærke når det er muligt og stræber også altid efter miljøvenlige løsninger.

Professionel rengøring

Rene lokaler er sikre og brugervenlige og et tegn på målrettet og professionelt arbejde. Rengøring består af de rigtige valg af vaskemiddel, rengøringsmaskine og udstyr. Som førende inden for rengøring leverer omfattende løsninger med produkter, service og ekspertise. Til miljøvenlig rengøring tilbyder vi vores egen Natura-serie, lavet af biologisk nedbrydelige og fornybare råvarer.

Industri

Vi leverer effektive løsninger til hver sektor som maskin-, kemikalie- og farmaceutisk industri, stål, papir- og savværker, vedligeholdelse og reparation. En af vores prioriteter er miljøet. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at træffe bæredygtige valg ved at levere effektive løsninger fremstillet af ansvarligt indkøbte materialer og pakket i genanvendelig emballage.


Vil du vide mere om Kiiltos løsninger og produkter?

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter en af vores medarbejdere dig.