Om os /

Vores stærke brands

I Danmark markedsfører vi varemærkerne Plum og Kiilto Pro

Vi forstår danskernes behov

I Kiilto er vores mål at udvikle, fremstille og markedsføre effektive produkter designet til nordiske virksomheder og deres behov. Vi er fortrolige med lokale forhold og standarder og udvikler vores produkter sikkert og ansvarligt, så de tager hensyn til både mennesker og miljø.

Vi tilbyder løsninger inden for 4 forretningsområder: professionel hygiejne, byggeri, industrielle klæbemidler og brandsikring samt forbrugsvarer. Inden for disse forretningsområder har vi i alt 9 brands til professionelle og forbrugere. I Danmark markedsfører vi udelukkende produkter og løsninger til professionelle, og primært produkter fra Plum og Kiilto Pro.

Plum

Vores lokale varemærke Plum er dansk produceret og inkluderer hygiejne- og førstehjælpsløsninger til professionelt brug. Plum er et anerkendt brand med mere end 60 års erfaring inden for især sundhedssektoren, industrien, håndværk og fødevarebranchen.

> Læs mere om Plum

Kiilto Pro

Med Kiilto Pro produkter hjælper vi fagfolk med at betjene deres kunder bedre end nogensinde. Kiilto Pro produkter er involveret i det daglige arbejde for professionelle i tre sektorer: professionel hygiejne, byggeri samt klæbemidler og brandsikring.

> Læs mere om Kiilto Pro

Vores øvrige brands: