Kiilto /

Vores stærke brands

I Danmark markedsfører vi varemærkerne Plum og Kiilto Pro

Vi forstår danskernes behov

I Kiilto er vores mål at udvikle, fremstille og markedsføre effektive produkter designet til nordiske virksomheder og deres behov. Vi er fortrolige med lokale forhold og standarder og udvikler vores produkter sikkert og ansvarligt, så de tager hensyn til både mennesker og miljø.

Vores brede sortiment af produkter og løsninger markedsføres under 2 forskellige brands: Plum, som omfatter håndhygiejne og førstehjælp, samt Kiilto Pro, som omfatter professionel rengøring, tekstilvask og instrument genbehandling.

Plum

Vores lokale varemærke Plum er dansk produceret og inkluderer hygiejne- og førstehjælpsløsninger til professionelt brug. Plum er et anerkendt brand med mere end 60 års erfaring inden for især sundhedssektoren, industrien, håndværk og fødevarebranchen.
> Læs mere om Plums historie

Kiilto Pro

Under varemærket Kiilito Pro markedsfører vi en lang række produkter til professionel rengøring, køkkenhygiejne, tekstilvask og instrument genbehandling. Alle produkter er udviklet og produceret i Finland og er til professionelt brug, så de er koncentrerede, effektive og økonomiske i brug.
> Læs mere om Kiiltos historie