Plum

Fra lokal til skandinavisk

Plum A/S var oprindeligt en dansk virksomhed med fynske rødder helt tilbage til 1860. I 2019 blev vi en del af finske Kiilto og hedder nu KiiltoClean A/S – i daglig tale blot Kiilto.

Plum er i dag vores største produkt brand, hvorigennem vi tilbyder en bred vifte af produkter til dansk erhverv. Det er kendt for effektive og brugervenlige løsninger til virksomhedernes hygiejne og førstehjælp.

Plum er løsninger, der bidrager til et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Og det hele starter med viden. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. hudlæger, sikkerhedsorganisationer og rådgivende instanser, og denne viden transformeres til gode produkter og løsninger, der gør produkterne tilgængelige og lette at anvende i hverdagen. Plum produkter vægter hudens krav om milde råvarer lige så højt som hensynet til effektivitet, samtidig med at de også hele tiden udvikles med omtanke for miljøet og kommende generationer.

Miljøhensyn er en del af Plum produkternes natur, og både kvalitet og miljø tænkes ind i alle processer. Både i produktionen, i produkterne, i brugen af de færdige produkter og i bortskaffelsen. Størstedelen af produkterne er certificeret af det nordiske miljømærke Svanemærket.

Plum er mere end et brand. I sidste ende er vores fokus, at brugerne skal være tilfredse. Det bestræber vi os på hver dag. Både i de professionelle løsninger og i den rådgivning, der altid følger med.

Plum produkter

Hånddesinfektion

Hænderne er den største kilde til smittespredning, og der er en klar sammenhæng mellem manglende håndhygiejne og øget smitterisiko. God og korrekt håndhygiejne mindsker denne risiko markant.

Plum hånddesinfektionsprodukter er alkoholbaserede og indeholder 85% ethanol. Hånddesinfektion skal anvendes på rene og tørre hænder, og hænderne skal være fugtige i 30 sekunder for optimal effekt.

Cremer

Sund og smidig hud holder længere. Ved at anvende ­creme hjælper du din hud med at opretholde den naturlige barrierefunktion, som beskytter huden mod udtørring. Hvis du vasker hænder ofte eller arbejder i kolde eller våde miljøer, bør du derfor smøre dine hænder med en genopbyggende hudplejecreme flere gange om dagen og gerne efter hver håndvask. Plum hudplejecremer er milde og plejende. Hudplejecreme skal altid anvendes på ren og tør hud.

Sæber

Hyppig håndvask og bad er belastende for huden, hvorfor det er vigtigt at vælge en mild og hudvenlig sæbe. Alle vores sæber har en pH-værdi nær hudens egen og indeholder ingredienser med genindfedtende effekt, som minimerer udtørring af huden.

Vi tilbyder sæbe med og uden parfume, sæbe til almindelig og hyppig håndvask og sæbe, som er specielt velegnet til hele kroppen. Fælles for dem alle er, at de er milde og effektive.

Håndrens

Til snavsede hænder har vi udviklet et sortiment af håndrense­produkter, der effektivt fjerner alle former for snavs. Produkterne indeholder majskolbegranulat, som er et naturligt og biologisk nedbrydeligt slibemiddel.

Samtlige håndrenseprodukter indeholder desuden glycerin, der har en genindfedtende effekt og forebygger udtørring af huden. Husk – produkterne skal anvendes på våde hænder.

WipeClean

WipeClean er en komplet serie af engangsklude til rengøring og desinfektion af overflader og ikke-invasivt medicinsk udstyr. De er klar til brug lige fra pakken. Kludene er pakket i lufttæt emballage med praktisk genluk funktion, der sikrer, at de ikke tørrer ud. Tag en klud, tør af, smid ud. Lettere bliver det ikke.

Alle WipeClean desinfektionsprodukter er testet og doku­menteret effektive i henhold til en række EN standarder inkl. EN16615.

Dispensere og tilbehør

God hygiejne kræver ikke kun gode produkter. Det kræver også, at produkterne er nemme at bruge, let tilgængelige og placeret de rigtige steder. Det sørger vores fleksible dispenserløsninger for. Dispensere gør det let at opbygge gode vaner og sikre en høj hygiejnestandard i hverdagen. Dispenserne er hygiejniske og nemme at genopfylde og rengøre. NIR anbefaler at anvende væghængte, berøringsfri eller albue­betjente dispensere.

Øjenskyl

Ved øjenskader er det særdeles vigtig at have hurtig adgang til førstehjælp, så du kan beskytte en af dine vigtigste sanser. Plum Eyewash skyller fremmedlegemer som støv og snavs væk fra øjet, mens pH Neutral neutraliserer syrer og baser i øjet.

Og du behøver ikke at vælge, hvilket øje der skal reddes – med vores DUO øjenkop kan du nemlig skylle begge øjne samtidigt.

QuickSafe®

Nu er det slut med at lede efter øjenskyl, plaster, forbinding og andre vigtige førstehjælpsprodukter, når du skal bruge dem. Du samler det hele i en moderne QuickSafe førstehjælpsstation og får en fleksibel løsning, hvor du selv kan sammensætte indholdet.

Det transparente låg giver dig overblik og gør vejen til din førstehjælp hurtig, let og sikker.

Plaster

Med QuickFix sætter du førstehjælpen til hverdagens små skader i system, så du hurtigt løser problemet for den uheldige og ikke spilder mere tid på skaderne end højst nødvendigt.

En QuickFix plasterdispenser giver dig hurtig og hygiejnisk adgang til førstehjælp direkte ved arbejdsstedet. Træk, og du får et plaster klar til brug og er hurtigt klar til at arbejde igen.