Trivsel og arbejdsglæde hos Kiilto
Om os /

Vi søger løbende efter nye dygtige og motiverede medarbejdere

Velkommen ombord!

Fremtiden skabes i dag. Hos Kiilto investerer vi hver dag i fremtiden ved at fokusere på sundhed og trivsel blandt vores medarbejdere. Vi er drevet af ønsket om at være miljøfokuseret og bruger vores ekspertise til at skabe succeshistorier for vores kunder. Vi er innovative og kyndige.

Vores ekspertise ligger inden for fire forretningsområder: professionel rengøring og hygiejne, førstehjælp, byggeri samt klæbemidler og brandsikring. I Danmark er vores hovedfokus personlig hygiejne, professionel rengøring, førstehjælp og byggeri.

Hvordan er det at arbejde hos Kiilto?

På vores Kiilto Instagram profil kan du få et dybere indblik i hverdagen og arbejdslivet hos Kiilto:

Vil du være en del af vores 100-årige historie?

Hos Kiilto er vi alle en del af det større billede

De fire hjørnesten i vores virksomhedskultur er: You can make a difference, The customer is King, Startup spirit since 1919 og Environmental leadership.

Vi har et langsigtet perspektiv

Kiilto har mere end hundrede års historie bag sig og en vision for fremtiden helt frem til 2080. Vi ønsker at være ledende inden for miljø og har afgivet et løfte om at vores virksomhedsaktiviteter vil være CO2-neutrale i 2028.

Vi sigter mod fremtiden

Vi er i en kontinuerlig proces med at genopfinde og udvikle os selv og blive mere internationale. Vi ønsker at holde vores medarbejderes kompetencer og viden opdateret og vores blik rettet mod fremtiden. Vores mål er, at vores personale bliver inspireret gennem hele deres karriere. Vi tror på, at det bedste arbejde er resultatet af inspiration og et brændende ønske om at udvikle både sig selv, vores produkter og vores service. Derfor investerer vi i at udvikle ekspertise på flere fronter.