Om os /

Bæredygtighed

”Når ansvar virkelig er en integreret del af det, du gør, behøver du ikke fremhæve det. Du kan se og mærke det i alle virksomhedsaktiviteter og interaktion og følge dets generelle udvikling. Det er en overflod af immaterielle spørgsmål, en helhed bestående af små dele." Erkki Solja, administrerende direktør, Kiilto Family Oy

Miljømæssigt ansvar

Vi har afgivet et løfte til miljøet, der er en central del af vores virksomhedskultur og driver den måde, vi tænker og opererer på alle virksomhedsniveauer.

Økonomisk ansvar

Kiilto er inde i en periode med vækst og fornyelse. Vi investerer meget i at udvikle vores ekspertise og ledelse og i vores eksperimentelle kultur. At involvere vores medarbejdere i innovation har skabt nye perspektiver i vores forretning i de seneste år.

Socialt ansvar

Som arbejdsplads giver Kiilto et sikkert og inspirerende miljø og en mulighed for kontinuerlig personlig udvikling. Motiveret personale er grundlaget for personlig og økonomisk succes.

Vores vej til at forbedre miljøet

Vi har valgt miljø som grundstenen i alle vores aktiviteter og afgivet et ambitiøst løfte til det. Vores løfte til miljøet definerer os og afspejles i alle de beslutninger, vi træffer på vores vej til at nå det miljømæssige lederskab i vores felt. Det er fundamentet, vi står på, side om side med vores kunder. Vi hjælper dem med at reducere deres miljømæssige fodaftryk og deler vores ekspertise med andre.

Vores Promise To the Environment består af fire forskellige mål:

Ved at udføre håndgribelige handlinger, der gavner miljøet, skaber vi et stærkt netværk af fagfolk fra vores fire forskellige forretningsområder, der alle har forskellig ekspertise. Derudover har vi indflydelse på beslutningstagning i mange sektorer. Ved at håndhæve vores løfte til miljøet, støtter vi også andre dele af vores virksomhedsansvar, da miljøets tilstand i stigende grad påvirker alle samfundsniveauer.

Læs mere om Our Promise To the Environment her

Forpligtet til fælles mål

Verdensmålene, der blev vedtaget på FN’s topmøde i 2015, er de 17 globale mål for at udrydde fattigdom, beskytte planeten og sikre, at alle mennesker lever i fred og velstand inden 2030. Kiilto bidrager til verdensmålene, og vi har identificeret følgende 4 verdensmål som de områder, hvor vi kan hjælpe med at gøre en forskel:

  • Verdensmål 7: Bæredygtig energi
  • Verdensmål 9: Industri, innovation og infrastruktur
  • Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion
  • Verdensmål 13: Klimaindsats

Lad os sammen gøre det bedre i morgen

Sammen kan vi gøre mere og finde bedre løsninger til en mere bæredygtig morgendag. Derfor er vi opsat på at arbejde tæt sammen med universiteter, forskningsinstitutioner og andre virksomheder – samarbejder, der kombinere de nyeste innovationer, mange års erfaring og ekspertise på højeste niveau inden for forskellige områder.

Vi deler også gerne vores viden og bedste praksis om, hvordan I som virksomhed kan blive mere miljøbevidste. Hvis du har brug for inputs eller en ekspert til dit arrangement, har vi flere ansatte, der kan give indsigt og inspirerende eksempler om emnet.

Skriv til os på info.dk@kiilto.com for at høre om mulighederne.