Doseringsudstyr og løsninger

Korrekt dosering af rengørings- og opvaskemidler er yderst vigtigt for at få et godt resultat. Doserer du på øjemål, er sandsynligheden for, at der enten over- eller underdoseres stor, og begge dele påvirker rengøringsresultatet negativt.
Vores produkter er højkoncentrerede, hvilket betyder, at der skal meget lidt kemi til at lave en korrekt opløsning.

Vi anbefaler derfor, at du altid følger doseringsvejledningen på emballagen og bruger doserings- og måleudstyr både til kemi og vand. Den optimale løsning til at opnå korrekt dosering er at installere et doseringssystem.

Vælg doseringsudstyr, der er egnet til formålet, og sørg for at medarbejderne instrueres i korrekt anvendelse.

Til professionel køkkenhygiejne

Kiilto Block system er en komplet løsning til effektiv, sikker og økonomisk maskinopvask i professionelle køkkener. Whiteline Block er en dispenser til præcis dosering af opvaskemiddel i fast koncentreret form. Dosering sker i et lukket system, som mindsker risikoen for uønsket kontakt med kemikalier. En sensor i bunden af vasketanken måler kontinuerligt sæbeindholdet i vandet og sikrer automatisk dosering efter behov.

Dispenseren virker til alle vores 3 varianter af Block sæbe, som hver især er udviklet til forskellige vandhårdheder og forskelligt slags service.

Fordele ved Kiilto Pro Block

  • Komplet løsning
  • Frigiver plads i køkkenet
  • Øger sikkerheden
  • Forbedrer arbejdsmiljøet
  • Svanemærkede produkter

Kiilto Pro WO er hastighedsstyrede peristaltiske pumper til henholdsvis
flydende maskinopvask og afspænding. De er primært beregnet til underbordsmaskiner og hættemaskiner, men kan også anvendes til tunnelmaskiner.

Kabinet med frontlåge, der er nem at åbne og som tillader udskiftning af
slangen uden brug af værktøj. Klemrullerne har ingen skarpe kanter, hvilket gør det både lettere og hurtigere at udskifte slangen.

Nyt modulerbart beslag med samme størrelse som pumpen gør det muligt at lave en modulopbygget installation med sammenkobling af flere pumper.

WD35 Basis pumpe er en peristaltisk pumpe, der er nem at installere og enkel at betjene. Robust og
pålidelig løsning, der er beregnet til steder med stort forbrug har en kapacitet på mere end 50 timer pr uge. Især velegnet til tunnelmaskiner og grydevaskere.

Pumpen fås med indbygget Wi-Fi-funktion med til forbindelse til SekoWeb online platform og smartphone-app, som giver mulighed for at se historiske vaskestatistikker og data for forbrug af sæbe og afspændingsmiddel.

Kabinettet har en frontlåge, der er nem at åbne og som tillader udskiftning af slanger uden brug af værktøj. Klemrullerne har ingen skarpe kanter, hvilket gør det både lettere og hurtigere at udskifte slangerne.

Relaterede sider

Sådan vælger du det rette produkt til din opvaskemaskine

12.01.2023
Læs mere

Unik løsning til professionel maskinopvask

30.01.2023
Læs mere


Til professionel rengøring

Fusion One er en dispenser i slankt stilrent design til dosering af 1 rengøringsprodukt. Til fyldning af flaske eller i spand. Nøjagtig dosering og stor trykknap til hurtig aktivering. Robust dispenser med få komponenter der gør montering, servicering og vedligeholdelse nem.

Kræver fast vandtilslutning. Kan anvendes separat eller forbindes med flere dispensere. Kan anvendes sammen med Kiilto Pro Fusion låsbart kabinet, hvor rengøringsmidlet kan opbevares.

Kiilto Pro Fusion er en praktisk løsning til dosering af rengøringsmidler, der forenkler rengøringen og forbedrer arbejdssikkerheden. Dispenseren laver en korrekt opløsning hurtigt og pålideligt, helt uden håndtering af
ufortyndede rengøringsmidler. Dispenseren udleverer den brugsklare opløsning i en flaske, spand eller direkte i tanken på en gulvvaskemaskine, hvilket gør doseringen endnu mere ligetil.

Kiilto Pro Fusion dispenseren i stilrent design findes i to varianter:
• Til dosering i flasker (4 prdoukter)
• Til dosering i spand (1 produkt) og i flasker (4 produkter)

Nøjagtig dosering til hvert produkt og stor trykknap til hurtig aktivering.
Robust dispenser med få komponenter der gør montering, servicering og vedligeholdelse nem.

Kræver fast vandtilslutning. Kan anvendes seperat eller sammen med Kiilto Pro Fusion låsbare kabinetter, hvor rengøringsmidlerne kan opbevares.

Relaterede sider

Sådan doserer du med Kiilto Pro Fusion

Læs mere

Rengøring til erhverv

Læs mere

Til skumrengøring

KiiltoJet benyttes til nem og hurtig rengøring af gulve og store overflader hvor det er muligt at rengøre med vand og/eller skum. Økonomisk og effektiv løsning til bl.a. storkøkkener, fødevareindustri og våde rum som baderum, svømmehaller og spa.

Systemet er enkel at anvende. Der kan tilkobles 2 forskellige rengøringsprodukter der indstilles med separat dosering. f.eks. sæbe og desinfektionsmiddel. Dosering indstilles med dyser, der monteres i udløbsslangen på produktet og kan indstilles fra 0,5-10%. Der skiftes mellem de 2 produkter blot ved at dreje på knappen.

Kiiltojet kan både anvendes til at fordele produktet på overfladen og til at skylle efter med vand. Det kan også lave skum. Skumpistol og skumdyse medfølger.

Leveres med vægbeslag, men kan også monteres på vogn hvilket giver stor mobilitet.

Nito Skumsprøjte anvendes til nem og effektiv udlægning af skum uden aerosoler ved normalt vandtryk. Kan også anvendes til at skylle med vand. Velegnet til vådrum, baderum, svømmehaller samt køkkener og slagtere mm.

1,4 liter tank til ufortyndet rengøringsmiddel. Låsbarhåndtag på skumpistol. 16 dyser til nøjagtig indstilling af dosering i intervallet 0,4 –12% medfølger. Der kan tilkøbes ekstra tom beholder og tilhørende låg, så det er let at skifte produkt uden at beholderen skal tømmes ogrengøres hver gang.

Tanken er designet med en bred flad bund og gør det muligt for enheden at forblive i en lodret position, især når tanken er fyldt.

Relaterede sider

Omklædnings- og vådrum

Læs mere

Rengøring til erhverv

Læs mere

Til professionel tekstilvask

WashBasic er en robust og pålidelig doseringsenhed der sikrer korrekt og ensartet dosering af flydende vaskemiddel. Washbasic serien består af tre modeller til hhv. et, to eller tre produkter. Peristaltisk pumpe med hastighedsstyret dosering og digital programmering af dosering, forsinkelse og lock-out tid. Hver pumpe programmeres individuelt. Kan anvendes til vask af op til 30 kg.

Relaterede sider

Professionel tekstilvask

Læs mere

Hygiejnisk vask af tekstiler

Læs mere