Professionel tekstilvask

Hver dag stilles der krav til renlighed og god hygiejne, også når det kommer til vask af eksempelvis frisk og velholdt sengelinned, bløde frottéhåndklæder samt pletfrie og glatte duge og servietter. Alt sammen noget der er med til at sende et signal om hvilken standard, man bliver budt velkommen med.

Formålet med tekstilhygiejne er at bringe anvendte og tilsmudsede tekstiler tilbage til en hygiejnisk og brugbar tilstand på mest skånsom vis. For at sikre at de mange forskelligartede tekstiler holder sig pæne i længere tid, tilbyder Kiilto et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, som sikrer en korrekt behandling.

Kiilto Pro Green Textile

Vaskepulver specielt udviklet til farvet vasketøj, men også velegnet til hvide tekstiler. Til vask af rengøringstekstiler, mikrofiberklude, mopper osv. Effektiv vask af medium-snavsede tekstiler ved 40°C.
Uden parfume. Svanemærket.
Kiilto Pro Green Textiles farvebeskyttelse hjælper med at bevare farverne på tekstilerne.

Kiilto Pro Biocolor Textile

Vaskepulver til alle typer farvede tekstiler. De omhyggeligt udvalgte ingredienser i pulveret garanterer optimale vaskeresultater og bevarer farverne. Fremragende til vask af mikrofibertekstiler. Vasketemperatur 30–95°C. Med mild duft. Kiilto Pro BioColor Textile indeholder ikke farvestoffer, konserveringsmidler, optiske hvidt, zeolit eller blegemiddel. Fosfatfri.

Kiilto Pro Ultra Textile

Dette vaskepulver er udviklet til krævende vasketøj og er effektivt til at fjerne snavs og pletter ved alle temperaturer. Blegemidlet aktiveres ved 60°C. Kiilto Pro Ultra Textile er parfumefri og også velegnet til vask af mikrofibertekstiler. Zeolit- og fosfatfri.

Kiilto Pro Oxy Wash

Et effektivt vaskepulverbooster til vasketøj, der kræver et højt hygiejneniveau. Vasker alle typer tekstiler friske og hygiejniske. Det kan bruges alene, men vi anbefaler at kombinere det med et tekstilvaskemiddel for det bedste resultat.
Kiilto Pro Oxy Wash er også velegnet til uld og mikrofiber og er effektiv selv ved lave temperaturer. Produktet kan bruges ved 30-60°C. Blegningseffekten er størst ved 60°C. Duftfri.

Kiilto Pro Green Liquid Textile

Effektivt flydende vaskemiddel med farvebeskyttelse til vask af farvet tøj, tekstiler, mikrofibre og mopper. Kan også anvendes til hvide tekstiler. Uden farvestof, blegemiddel, parfume og konservering. Fosfatfri. Svanemærket.

Kiilto Pro Care Liquid Textile

Blid, flydende tekstilvask med mild duft til farvet tøj. Især velegnet til sarte tekstiler som silke, uld og babytøj. Kan også anvendes til håndvask. Indeholder ikke blegemiddel.
Kiilto Pro Care Liquid Textile indeholder ikke fosfat.

Kiilto Pro Softener Non Perfumed

Uparfumeret, koncentreret skyllemiddel til tekstil. Forkorter tørretiden og gør tøjet blødt, luftigt og lettere at stryge. Specielt udviklet til personer med sensitiv hud. Kiilto Pro Softener Non-perfumed er uden parfume, farve og konserveringsmiddel. Svanemærket.

Kiilto Pro Softener

Mildt parfumeret, koncentreret skyllemiddel til tekstil. Forkorter tørretiden og gør tøjet blødt, luftigt og lettere at stryge. Fjerner statisk elektricitet fra syntetiske fibre. Kiilto Pro Softener indeholder ikke fosfat.

Sammenlign vores tekstilvask