Sæber

Hvad end du søger efter håndsæbe eller sæbe til kroppen, så har vi det, du søger. Både med og uden parfume. På siden finder du også en guide til hvordan du korrekt vasker dine hænder, så de bliver helt rene.

For at bevare huden sund skal den holdes ren – hver dag. Hudrengøring og hyppig håndvask og bad er belastende for huden, derfor er det vigtigt at vælge en mild og hudvenlig sæbe. Alle vores sæber har en pH-værdi tæt på hudens egen og indeholder ingredienser med genindfedtende effekt, som minimerer udtørring af huden.

Vi tilbyder sæbe med og uden parfume, sæbe til almindelig og hyppig håndvask og sæbe som er specielt velegnet til hele kroppen. Fælles for dem alle er, at de er særdeles milde og effektive.

Sæbe uden parfume

Plum Mild er en klassiker, som du muligvis har mødt ude på de danske sygehuse og hospitaler. Det er en ekstra mild og meget hudvenlig uparfumeret sæbe. Den er specielt udviklet til hyppig håndvask og kan anvendes ofte uden at udtørre huden. Kan også anvendes til intimvask.

Plum Daily er en mild og hudvenlig uparfumeret sæbe. Det er en klar sæbe med god renseeffekt og ekstra blødt skum. Velegnet til daglig og hyppig håndvask.

Plum Nature er en mild og hudvenlig uparfumeret sæbe. Klar sæbe med god renseeffekt som ikke udtørrer huden. Velegnet til normal håndvask.

Sæbe med mild duft

Plum Fresh er en hudvenlig sæbe med en mild citrus duft. Bruges mest til normal vask af hænderne.

Plum no. 14 er en hudvenlig sæbe med en mild duft og en særdeles god renseeffekt. Trofaste brugere af Plum no. 14 vil kunne huske, at den i tidernes morgen havde en flot lyserød farve. Den har vi skippet til fordel for miljøet, men sæben er stadig ligeså god til særligt snavsede hænder, også selvom farven er væk.

Sæbe til bad

Plum Nature Shampoo er en skånsom uparfumeret shampoo, der både kan anvendes til hår og krop. Indeholder fugtgivende ingredienser, der modvirker udtørring. Velegnet til normal brug.

Plum Fresh Hair & Body er, som navnet nok antyder, en shampoo med mild duft, der både kan anvendes til hår og krop. Sæben vasker ren på en skånsom måde og indeholder fugtgivende ingredienser, der modvirker udtørring. Velegnet til normal brug.

Plum 3in1 er en sæbe, der kombinerer kropssæbe, hårshampoo og balsam. Sæben har en mild duft og et blødt skum, der giver en behagelig og nem vask. Indeholder ingredienser med conditionerende effekt, der gør håret antistatisk og efterlader det blødt og skinnende. Velegnet til daglig brug. Kan også anvendes som håndsæbe.

Relaterede sider

Dispensere og tilbehør

Læs mere

Viden om håndhygiejne

Læs mere

Sådan foretager du korrekt håndhygiejne

Korrekt håndhygiejne er ganske enkelt og nemt at praktisere. Her finder du anvisningerne til korrekt håndhygiejne, som en tre trins raket:

  1. Vask af hænder til det synlige snavs:
  • Hænder og håndled gøres våde, inden sæben påføres
  • Sæben fordeles på hver finger, mellem fingrene, på håndryggen, på håndfladen og omkring håndleddet
  • Mekanisk bearbejdning i mindst 15 sekunder
  • Afskyl med koldt/tempereret vand
  • Aftørring med engangshåndklæde

2. Hånddesinfektion til det usynlige snavs – se vores side om hånddesinfektion her.

3. Påføring af creme på hænderne – se vores side om creme her.

Se vores video om korrekt udført håndhygiejne: