Cremer

Vi tilbyder alt indenfor cremer til hænder og kroppen. Du finder både lette lotions, fede genopbyggende cremer og solcreme. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at have velplejede hænder og beskytte sig mod solens stråler.

Sund og smidig hud holder længere. Ved at anvende hudpleje­creme, hjælper du din hud med at opretholde den naturlige barrierefunktion, som beskytter huden mod udtørring. Vand og sæbe opløser denne barrierefunktion og er med til at udtørre huden.

Hvis du vasker hænder ofte eller arbejder i kolde eller våde miljøer, bør du derfor smøre dine hænder med en genopbyggende hudplejecreme flere gange om dagen og gerne efter hver håndvask. Det er en god idé at benytte hudplejecreme hver dag og også gerne i løbet af dagen på tidspunkter, hvor huden harfred til at absorbere og genoprette fugt- og fedtbalancen.
Plum hudplejecremer er milde og plejende. Der findes en variant til enhver hudtype og enhver arbejdsopgave.

Hudplejecreme skal altid anvendes på ren og tør hud.


Lette cremer

Handy Plus: Genopbyggende hudplejecreme med mild duft og beskyttende effekt. Indeholder fugtgivende ingredienser, der hjælper huden med at genopbygge sin naturlige fugt- og fedtbalance. Uden konserveringsmidler. Dermatologisk testet.

Handy Creme: Hudplejecreme med genopbyggende og beskyttende effekt. Uden parfume. Indeholder 15% fedt og fugtgivende ingredienser, der hjælper huden med at genopbygge sin naturlige fugt- og fedtbalance. Dermatologisk testet. Svanemærket.

Handy Lotion: Mild lotion til hænder og krop uden parfume. Indeholder 18% fedt og ingredienser med genopbyggende funktion. Den er let at smøre ud og trænger hurtigt ind i huden. Velegnet til pleje af normal hud.
Kan anvendes på både hænder og krop.

Genopbyggende cremer

Handy Mild 25%: Mild og genopbyggende hudplejecreme
Genopbyggende hudplejecreme uden parfume. Indeholder 25% fedt og fugtgivende ingredienser, der hjælper
huden med at genopbygge sin naturlige fugt og fedtbalance. Cremen er non-ionisk, hvilket betyder, at den ikke indeholder ladede ioner, som kan ophæve virkningen af klorhexidin. Velegnet til pleje af normal og tør hud.

Handy Creme 40%: Fed creme til tør og irriteret hud
Fed genopbyggende hudplejecreme uden parfume. Indeholder 40% fedt og fugtgivende ingredienser såsom
vitamin B5, urea og vitamin PP, der virker beroligende og lindrende på huden og samtidig genopbygger og beskytter hudens naturlige barrierefunktion. Optimal til pleje af hænder, der er udsat for hyppig håndvask, og til pleje af tør og irriteret hud. Anvendes på ren og tør hud. Kan anvendes på både hænder og krop. Drøj i brug.

Fede cremer

Plum Handy Care 70%: Vores nyeste skud på stammen. Indeholder 70% fedt og aktive ingredienser, som har genopbyggende og lindrende effekt på tør, irriteret og sart/følsom hud. Allantoin har en beroligende og lindrende effekt på huden og virker fugtgivende. Betain har fugtbevarende egenskaber og forbedrer hudbarrieren. Betain er en upcyclet råvare, der er fremstillet af sukkerroe. Produktet indeholder desuden 3 forskellige Ceramider og Cholesterol, som er hudidentiske og beskytter hudens øverste lag.

Locobase Protect: Genopbyggende og beskyttende hudpleje. Til tør og følsom hud. Speciel creme, der beskytter og øger hudens fugtighed. Øjeblikkelig hydrering. 70% lipidindhold.
Ved tør eller meget tør hud bør man anvende en creme med mindst 60% fedt. Cremen er en vandbaseret creme med 70% fedt, hvilket øger hudens elasticitet og fugtighedsniveau. Den skaber en beskyttende hudbarriere, mens den samtidig lader huden ånde og forhindrer, at den naturligt forekommende fugt i huden fordamper. Grundet disse egenskaber, anbefales Locobase Protect Fedtcreme også til meget sart hud og som komplementær hudpleje til atopisk eksem.

Folk med sart hud er typisk genetisk bestemt til at have en svækket hudbarriere. Locobase Protect fedtcreme anbefales også af Asthma Allergi Nordic, hvilket yderligere bekræfter, at cremen er blid mod tør, irriteret og sart hud.

Locobase Repair: Genopbyggende og beskyttende hudpleje med højt fedtindhold (63%). Til meget tør og beskadiget hud. Speciel creme, der beskytter og genopretter hudbarrieren. Dyb og langvarig hydrering. Indeholder hudidentiske lipider.
Den indeholder en optimal kombination af specielle og hudidentiske barrierefedtstoffer ceramider, kolesterol og frie aminosyrer.
Locobase Repair er en særlig favoritcreme der har været brugt i generationer mod meget tør og skadet hud samt som komplementær hudpleje ved atopisk eksem. Flere undersøgelser har vist, at Locobase Repair er en effektiv specialcreme og kan anvendes på mange områder såsom frostskadede kinder, sprukne læber og på tørre pletter over hele kroppen.
Locobase Repair har en hudvenlig pH-værdi og indeholder den samme type fedtstoffer, som huden selv producerer – og så er den naturligvis helt fri for parfume. Øjeblikkelig og langvarig fugtende virkning – beskytter huden i op til 24 timer.


Special creme

Plutect dual er en hudplejecreme med beskyttende effekt uden parfume. Anvendes før og under arbejde med såvel vand-
som oliebaserede stoffer. Cremen hjælper med at bevare hudens naturlige barrierefunktion og letter rengøring
af huden. Beskytter og styrker hudens modstandsdygtighed overfor de mange daglige belastninger.
Anvendes på rene og tørre hænder.

Solcreme

Husk altid at beskytte din hud i solen. Det er helt individuelt, hvor meget sol huden tåler. Men faktum er, at for meget sol er både sundhedsskadeligt og kræftfremkaldende. Og at den skadelige effekt fra solens UV-stråler kan begrænses væsentligt ved at anvende en creme med solbeskyttelsesfaktor. Derfor er det ekstra vigtigt at huske solcremen.

Solcremerne indeholder et solfilter med stoffer, der trænger ind i det øverste hudlag. Når UV-strålerne rammer huden, absorberer filteret UV-strålingen, så den ikke når ned i de nedre hudlag og forårsager skade.

Anbefalet dosis: En håndfuld til hele kroppen. Børn ca. 15-20 ml.
Følg doseringen for at opnå den korrekte beskyttelse.

Anvendelse: Påfør cremen ofte, især når du sveder eller har været i vandet. Og husk – du beskytter dig bedst ved at være i skyggen eller iklæde dig tøj.

Vær opmærsom på at svanemærkede solcremer kan forårsage afsmitning på tekstiler.

Relaterede sider

Myter og sandheder om solcreme

Læs mere

Beskyt din hud i solen – også når du arbejder!

19.04.2015
Læs mere

Sådan udføres korrekt håndhygiejne

Korrekt håndhygiejne er ganske enkelt og nemt at praktisere. Her finder du anvisningerne til korrekt håndhygiejne, som en tre trins raket:

  • Vask af hænder til det synlige snavs – Se vores side om sæbe
  • Hånddesinfektion til det usynlige snavs – Se vores side om hånddesinfektion
  • Påføring af creme på hænderne – for at pleje huden:
  1. Påfør cremen på tør og ren hud (ca. 1 ml.)
  2. Kom håndflade mod håndflade og fordel cremen ligeligt
  3. Gnid cremen godt ind mellem fingrene
  4. Glem ikke fingerspidser og omkring fingerneglene
  5. Gnid afslutningsvis cremen grundigt ind i huden, til den er helt absorberet