Fra banklokaler til studieboliger med godt indeklima

Jorton A/S omdannede tidligere banklokaler til 12 studieboliger på Hersegade i Roskilde. Kiilto Airblock -produkter blev udvalgt for at sikre indeklimaet i de nye studieboliger.

“Airblock-produkterne gjorde arbejdet nemmere.” fortæller Kenneth Johansen, Regionschef hos Jorton A/S.

De 12 nye studieboliger er hver på omkring 30 kvadratmeter med eget køkken og bad. Kiilto’s Airblock Coat og Airblock Fiber -produkterne blev brugt til lufttætning af alle elementsamlinger, vinduesfalse og lette konstruktioner. Udfordringer i tætning ved stålbeslag, samt ved overgange fra elementdæk til vægge, blev gjort nemme med Airblock-systemet.

Den effektive løsning for at sikre indeklimaet

Tætning mod luftlækager skal være effektiv. Især på renoverings- og byggepladser er det vigtigt ikke kun at holde omkostningerne under kontrol, men frem for alt at sikre, at den anvendte tætningsløsning garanterer mange års sikker drift og bedre indeklima. Kiiltos veldokumenterede produkter har til formål at gøre arbejdet let og samtidig sikre fremragende resultater.

Kiilto’s Airblock-system er designet til luftlækage- og radonhåndtering på grænseflader mellem væg og gulv, og omkring vindues- og dørkarme. Den sprøjtbare Kiilto Airblock Coat er velegnet til store områder på vægge, lofter og bjælker. Den pastalignende, fiberforstærkede Kiilto Airblock Fiber, som også har fremragende klæbeegenskaber, er ideel til tætning af strukturelle forbindelser og gennemføringer.

Kiilto Airblock-produkterne er lufttæthedstestede og M1- og LEED-certificerede. Tætningsmidlerne er også fri for opløsningsmidler, hvilket gør dem mere miljøvenlige. Kiilto Airblock Coat og Airblock Fiber kan ikke kun bruges til almindelig tætning af luftlækager, men også til specielle anvendelser, såsom binding af uldfibre og radondiffusionsstyring.

Vil du vide mere om Kiiltos tætningsløsninger?