Industrial Wipes

Industrial Wipes er udviklet til at løse langt de fleste behov for rengøring af hænder og værktøj. Der er tænkt over detaljen, både i forhold til valg af materialer og anvendelsen af produkterne. De rengør effektivt og er nemme at anvende. Industrial Wipes renseservietter leveres i praktiske emballager i genanvendeligt plast.

Med Kiilto Pro Industrial Wipes kan du rense og tørre i én arbejdsgang uden brug af vand. De specialudviklede renseservietter, er velgnede til brug i industrien samt områder med støvet, fedtet eller olieret snavs.

Sortimentet består af tre produkter, der effektivt fjerner snavs fra hænder, overflader og værktøj. Renseservietterne har et bredt anvendelsesområde og kan med fordel anvendes af montører, trykkere, bygningsarbejdere, mekanikere, serviceteknikere, malere, smede og mange flere. Udover industrien, er renseservietterne idelle til brug i servicebiler og andre steder, hvor der ikke er adgang til vand.

Industrial Wipes er udviklet til at løse langt de fleste behov for rengøring af hænder og værktøj. Der er tænkt over detaljen, både i forhold til valg af materialer og anvendelsen af produkterne. De rengør effektivt og er nemme at anvende.
Industrial Wipes renseservietter leveres i praktiske emballager i genanvendeligt plast. Produkterne er forseglet under låget for at bevare fugtigheden og undgå lækage.

En løsning med mange fordele

  • Effektive rensevæsker, der skånsomt opløser stort set al slags snavs
  • Store wipes, der fylder godt i hånden
  • Slidstærkt wipesmateriale, der effektivt fjerner snavs
  • Antallet af wipes er tilpasset, så emballagen udnyttes optimalt
  • Emballagen er forseglet, så den minimerer udtørring og forhindrer lækage
  • Emballagen er fremstillet i genanvendeligt plastmateriale
  • Specialudviklet vægholder, der kan placeres tæt ved din arbejdsplads
  • Til montører, trykkere, mekanikere, bygningsarbejdere, serviceteknikere, malere og smede
  • Ideelt til servicebiler og andre steder, hvor der er ikke adgang til vand

En wipe til ethvert behov

Heavy Duty er en renseserviet med skrubbeeffekt og mild duft. Fjerner effektivt og skånsomt olie, dieselolie, fedt, maling, lim og andet kraftigt snavs fra hænderne uden brug af vand. Indeholder glycerin, der har en genindfedtende effekt på huden.
Selve renseservietten er lavet af blåt Power Scrub materiale, som er polypropylen med slibende skrubbestruktur. Materialet er tykt og slidstærkt, og derfor velegnet til de mest beskidte opgaver og fjerner selv det værste snavs.
Renseserviettens bagside er glat og blød, og kan anvendes til generel aftørring.

All Purpose er en renseserviet med mild duft. Fjerner effektivt og skånsomt olie, voks, maling og almindeligt snavs fra hænderne uden brug af vand. Indeholder glycerin der har en genindfedtende effekt på huden.
Selve servietten er lavet af Tritex, som er hvid polypropylen. Materialet er meget slidstærkt – både på tværs og på langs.
Servietten fnugger ikke og efterlader ikke derfor ingen fibre og rester på hænderne. Overfladen er glat, og derfor ideel til almindelig håndrens.

Rub & Scrub er en renseserviet med skrubbeeffekt og uden parfume. Fjerner effektivt olie, fedt, voks og andet snavs fra værktøj, ledninger og overflader uden brug af vand.
Selve renseservietten er lavet af blåt Power Scrub materiale, som er polypropylen med slibende skrubbestruktur. Materialet er tykt og slidstærkt, og derfor velegnet til de mest beskidte opgaver og fjerner selv det værste snavs.
Renseserviettens bagside er glat og blød, og kan anvendes til generel aftørring.

Relaterede sider

Håndrens

Læs mere

Håndhygiejne til industrien

Læs mere

Bag om materialerne

Tritex® Technology i Kiilto Pro All Purpose


3 lag af sammenfiltret polypropylen, der giver styrke og sikrer god væskehåndtering.

Porerne i materialet samt det
hydrofilske lag maksimerer
absorberingsevnen.


Mikrofiber, den interne struktur, optimerer serviettens evne til at absorbere og frigive væske.

Power Scrub Material i Kiilto Pro Rub & Scrub og Heavy Duty


Stærkt og holdbart materiale velegnet til selv de mest beskidte opgaver og fjerner selv det
værste snavs.
Den eksfolierende og skrubbede side af servietten er polypropylen, og den er designet til hurtigt at fjerne selv det hårdeste snavs.


Den glatte bagside er
Polyviscose, der er ideel til almindelig rengøring af hænderne og generel aftørring af overflader.

Polyviskose, den glatte side,
optimerer serviettens styrke samt evne til at absorbere væske.