Håndrens

Er du ansat i en virksomhed, hvor du godt kan få beskidte hænder? Altså rigtig beskidte hænder? Så har vi løsningen til dig med vores Plum Håndrenseprodukter, der kan fjerne selv det mest genstridige snavs.

Til snavsede hænder har vi udviklet et sortiment af håndrense­produkter, der effektivt fjerner alle former for snavs. Produkterne indeholder majskolbegranulat, som er et naturligt og biologisk nedbrydeligt slibemiddel.
Samtlige håndrenseprodukter indeholder desuden glycerin, der har en genindfedtende effekt og forebygger udtørring af huden. Husk – produkterne skal anvendes på våde hænder.

Ansatte i industrien; autoværksteder, boreplatforme, byggeri, transport, fremstillingsvirksomheder inden for jern og metal, kemisk- og grafisk industri, tekstil og emballage m.fl., har hænder der dagligt udsættes for forskellige belastninger.
Mekanisk slitage, snavs, støv, olie, fedt, vand, kemikalier, rengøringsmidler, temperaturer, vind og vejr m.fl. tæller til disse belastninger. Disse kan føre til hudproblemer, som hudirritation, eksem eller værre hudlidelser. Som medarbejder kan følgerne være nedsat arbejdsevne, fravær pga. sygdom, behandlingsforløb m.m.

Nedenfor kan du se, hvilke fordele en komplet håndhygiejneløsning til industrien giver dig samt hvilke produkter vi anbefaler.

Håndgribelige fordele:

– Nedsætte risikoen for arbejdsrelaterede hudproblemer
– Mindre sygefravær på grund af hudlidelser
– Øget produktivitet grundet færre sygedage og hudproblemer
– Øget omsætning pga. forbedret produktivitet og færre udgifter til forhold til sygefravær
– Fokus på medarbejderens trivsel
– Glade og tilfredse medarbejdere, der arbejder aktivt for at bevare en god håndhygiejne
– Positiv omtale via tilfredse medarbejdere og samarbejdspartnere

Der kan altså være stor gevindst i, at investere i nogle gode, dokumenterede produkter.

Håndrens med medium til kraftig effekt

Super Plum er en håndrens baseret på vegetabilske olier og naturligt slibemiddel af majskolbegranulat. Uden parfume og opløsende midler. Med genindfedtende effekt. Fjerner effektivt og skånsomt lettere oliesnavs, trykfarve (vandbaseret) og andet snavs fra hænderne.

Premium er en kraftig all-round håndrens baseret på vegetabilske ingredienser og naturligt slibemiddel af majskolbegranulat. Produktet indeholder ingen opløsende midler. Det har en mild citrusduft og har en genindfedtende effekt på huden. Det er effektiv mod snavs og samtidig meget skånsom mod huden og miljøet. Fjerner effektivt og skånsomt dieselolie, sodblandet olie, bremseolie, oliebaseret trykfarve og andet snavs fra hænderne.

Håndrens med kraftig effekt

Profi er en meget kraftig håndrens med naturligt slibemiddel af majskolbegranulat. Den har en mild duft og karakteristisk turkis farve. Profi fjerner selv det kraftigste snavs som dieselolie, hydraulikolie, sodblandet olie, metalstøv, cementstøv og lignende snavs fra hænderne.

Plulux er en meget kraftig håndrens med mild duft og genindfedtende effekt. Den indeholder majskolbegranulat som er et naturligt og bionedbrydeligt slibemiddel. Fjerner selv det kraftigste snavs som dieselolie, hydraulikolie, sodblandet olie, metalstøv, cementstøv og lignende snavs fra hænderne.

Begge slags håndrens er velegnet til håndværkere, autoværksteder, produktionsvirksomheder indenfor områder som jern og metal, kemisk, grafisk, tekstil, emballage og anden fremstillingsindustri.

Hvis du ønsker en løsning, som du kan have med på farten eller på et værksted, hvor der er begrænset plads, så vælg Profi, da den kommer i en 250 ml tube, lige til at have i bilen eller stående på håndvasken. Plulux og Profi kommer begge også i en 1,4 bag-in-box, som skal hænges på væggen i tilhørende dispenser.

Special håndrens

Plulac: Meget kraftig specialhåndrens med mild duft og genindfedtende effekt. Indeholder majskolbegranulat som er et naturligt og bionedbrydeligt slibemiddel. Specielt udviklet til fjernelse af lim, lak, harpiks, maling, træbeskyttelse og lignende snavs fra hænderne.

Velegnet til malere, skovarbejdere, håndværkere, autoværksteder, produktionsvirksomheder indenfor områder som jern og metal, kemisk, grafisk, tekstil, emballage og anden fremstillingsindustri. Også velegnet til håndboldspillere.

Relaterede sider

Industrial Wipes

Læs mere

Håndhygiejne til industrien

Læs mere