Ren handling for miljøet – Kiilto Pro Natura

Kiilto Natura er rengøringsprodukter fremstillet af plantebaserede råvarer. Natura certifikatet sikrer, at produktets råvarer er fornybare og 100% biologisk nedbrydelige.

Plantebaseret og 100% bionedbrydeligt.

Som en løsning til cirkulær økonomi har Kiilto udviklet Natura serien, som er bæredygtige rengøringsmidler produceret af plantebaserede råvarer. Ved udviklingen af Natura-mærkede produkter er hele livscyklussen taget i betragtning, lige fra råvarer til produktion, brug, bortskaffelse og genbrug er bæredygtig. Der stilles høje krav ikke kun til miljøvenlighed, men også til holdbarhed og kvalitet.

Vores kunder elsker Kiilto Pro Natura, fordi de med Natura produkter let kan nå deres egne miljømål og nyde resultaterne af effektive, holdbare og brugervenlige produkter.

  • Certificeret: Svanemærket og finsk Astma – og Allergimærket
  • Bæredygtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten
  • Sikker og brugervenlig

Mange af Kiiltos produkter har allerede Svanemærket – en indikation for brugervenlige og bæredygtige produkter. Natura serien tager et skridt videre; De fleste af rengøringsprodukterne har også fået det Finske Astma- og Allergimærke, der betyder, at risikoen for irritation eller en allergisk reaktion er minimeret.

Som ekstra krymmel på toppen er alle Natura produkter uden parfume, og leveres i flasker, der er lavet af 100% genbrugsplast.


En konstant voksende produktlinje

Kiilto ønsker at være førende, når det kommer til miljø. Vores udviklingsafdeling udvikler og tester løbende nye produktformler, der er fremstillet af fuldt fornybare materialer. I øjeblikket omfatter produkterne i Natura serien universalrengøringsmidler, glasrens og et håndopvaskemiddel. Kiilto Pro Natura produkterne kan tydeligt identificeres med det grønne Natura mærke.

Hvad påvirker miljøet mest?

Råmaterialer

Bæredygtig produktion af råvarer har en enorm indvirkning på klimaet. Kiilto kræver, at alle råvareleverandører forpligter sig til bæredygtig råvareproduktion.

Forbrug

Bæredygtigt forbrug reducerer klimapåvirkningen. Doseringsinstruktioner og effektivitetstest fungerer som retningslinjer for bæredygtigt forbrug.

Cirkulær økonomi

Hele ideen med Kiilto Pro Natura er baseret på cirkulær økonomi, og alle ingredienser vender tilbage til cyklussen og kan genbruges.

Hvordan udvikles Kiilto Pro Natura produkter? Lær mere om deres kemi!

Bæredygtig emballage påvirker produktets C02-aftryk

Som pioner har Kiilto for nylig udviklet en genanvendt plastflaske til professionelle rengøringsmidler. Ideen stammer fra et ønske om ikke kun at tilbyde miljømærkede produkter, men også at kunne tilbyde kunderne et mere miljøvenligt emballagevalg.

Vidste du, at en emballage af genanvendt plast kan have op til 50% mindre CO2-aftryk i forhold til nyproduceret emballage?

Alle Kiiltos Natura produkter i 1 liters emballagestørrelse er pakket i genanvendte plastflasker, så når kunden vælger Natura produkter, træffes der et mere miljøvenligt valg. Målet er at øge brugen af genbrugsplast hele tiden. Dette er vigtigt, da emballagematerialer har stor indflydelse på et produkts C02-aftryk.

Vil du vide mere om Natura?

Kontakt os her