Hygiejne på kontoret

Rene kontorer øger trivslen blandt medarbejderne. Derfor er det værd at være opmærksom på god hygiejne i lobbyer, ved arbejdsstationer og ved kaffemaskinen.

Rene kontorer øger trivslen blandt medarbejderne. Derfor et det en god idé at være opmærksom på hygiejnen i lobbyer, ved arbejdsstationer og ved kaffemaskinen. Det er vigtigt at overveje kontaktflader som dørhåndtag, stikkontakter og skriveborde. Der bør lægges særlig vægt på rengøring af forskellige skærme, f.eks. tablets, mobiltelefoner og andre berøringsskærme der berøres ofte. Til desinfektion i større kontorlandskaber og et sted med mange overflader anbefaler vores eksperter Antibac Overfladedesinfektion Spray eller WipeClean, som er desinfektionsservietter specielt velegnede til brug på alle alkoholbestandige overflader.

Rengøring af kontorpladser

Kontaktflader: Fugt en klud med Kiilto Superquick Spurt og tør overfladerne af.

Skærme, telefoner og tablets: Fugt en mikrofiberklud med vand og tør overfladerne grundigt af.

Desinfektion af kontorpladser

WipeClean er rengørings- og desinfektionsservietter klar til brug direkte fra pakke, og de er en nem måde at rengøre og desinficere overflader på kontorer og arbejdspladser. Start med at rengøre overfladen med WipeClean Universal Cleaning og desinficer herefter med enten WipeClean Alco-Free Disinfection eller WipeClean Ethanol Disinfection.

  • Rengør overfladerne med en fugtig klud med universalrengøringsmiddel. Desinficer herefter overfladen enten med en wipe eller med en desinfektionsspray. Sørg for, at overfladen, der skal desinficeres, er fugtig i henhold til kontakttiden på emballagen.

For store kontorer og arbejdsområder med mange mennesker er Antibac overfladedesinfektion på spray en god hygiejneløsning til desinfektion. Den skal ikke efterskylles, og kan efterlades på overfladen.

Håndhygiejne

Vask og tør dine hænder grundigt, når du møder ind på arbejde. Brug et hånddesinfektionsmiddel, hvis det ikke er muligt at vaske med vand. Brug håndcreme, især hvis dine hænder skal vaskes ofte, eller hvis din hud allerede er tør. Brug af cremer er en del af god håndhygiejne og holder huden sund.