Om os / Bæredygtighed /

Kiilto SUPER Healthy Buildings Ecosystem

Vores mission er at dekarbonisere det byggede miljø ved at samskabe og kommercialisere innovationer, der er bæredygtige, produktive, økologiske og genanvendelige.

Vi opfordrer forandringsskabere til at slå sig sammen og bidrage til SUPER innovationer for et bedre bygget miljø

Deltag i vores SUPER-mission om at løse de miljø- og sundhedsmæssige udfordringer i det byggede miljø.

I dag er de bygninger, hvor vi tilbringer 90% af vores liv, fortsat ansvarlige for 39% af de globale energirelaterede kulstofemissioner og indeluft, der er op til 5 gange mere forurenet end udendørs niveauer.

At løse disse udfordringer midt i klimaforandringer, tab af biodiversitet og hurtig urbanisering vil kræve en radikal tilgang til samarbejde, der fremskynder leveringen af de nødvendige Sustainable (bæredygtige), Productive (produktive), Ecological (økologiske) og Reusable (genanvendelige) løsninger.

Derfor ønsker vi at samarbejde med forskellige forsknings-, startup- og industriaktører om at skabe og kommercialisere SUPER-produkter, -tjenester, -processer og -forretningsmodeller, der skaber en positiv indvirkning så hurtigt og effektivt som muligt.

Vores fokusområder

Bliv en partner i økosysteme

Hos Kiilto har vi den viden, de færdigheder og det netværk, der skal til for at bidrage til et bedre bygget miljø og være en meningsfuld partner. Vi opererer i 9 lande og beskæftiger tæt på 100 fagfolk inden for forskning, udvikling og innovation ud over at betjene 44 700 kunder inden for byggeri.

Kontakt

Raija Polvinen, Chief Ecosystem Officer

raija.polvinen@kiilto.com

Læs mere

Kiilto fremmer innovationsprocessen for cirkulære og bæredygtige byggematerialer

19.03.2024
Læs mere