Vi planter et træ for hvert svar, du giver i løbet af 2022!

I år vil Kiilto donere et træ til 4H-organisationens planteprogram for hver besvarelse vi modtager i vores kundeundersøgelse.
Hos Kiilto har vi fokus på at forbedre og udvikle os, så vi kan være den bedst mulige samarbejdspartner. Dette gør vi ved aktivt at interagere med kunder og forhandlere og ved at indhente feedback via målrettede undersøgelser, som sendes ud efter forskellige interaktioner. Det er f.eks. efter konsulentmøder, træning og uddannelse eller produktmonteringer og servicebesøg.

4H er en international ungdomsorganisation, der fremmer beskæftigelsen af unge med fokus på bæredygtig udvikling. Læs mere om 4Hs internationale samarbejde og kampagner her. (Bemærk, siden er på engelsk).

Programmet, som giver beskæftigelse til unge mennesker, involverer plantning af 10.000 hektar ny skov inden 2030, hvilket svarer til omkring 20 millioner træer. Hvert plantet træ hjælper med at bekæmpe de igangværende klimaforandringer.

Kiilto sigter efter at være førende på miljøområdet inden for sit felt

I foråret 2018 startede vi i Kiilto projektet “Our Promise to the Environment“. Projektet har nogle konkrete og ambitiøse mål for vores arbejde med miljøet, og på baggrund af disse har vi foretaget betydelige investeringer i forskellige tiltag, der kan have en positiv effekt på miljøet. Projektet er delt op i 4 fokusområder, der fokuserer på materialevalg, emballage og logistik, serviceydelser og energiløsninger. Læs mere om projektet og dets fremskridt her.