Skinnende rent service

Renligheden af servicet er en væsentlig del af kundeoplevelsen. Det påvirker den måde, kunderne opfatter det generelle hygiejne niveau på. Kiilto hjælper dig med at opnå et pletfrit resultat med effektive produkter, korrekt dosering og ren opvaskemaskine.

Servicets renhed er en væsentlig del af kundeoplevelsen, og det påvirker den måde, kunderne opfatter det generelle hygiejne niveau på. Kiilto hjælper dig med at opnå pletfrie resultater med effektive produkter, korrekt dosering og en ren opvaskemaskine.

Kiilto giver dig et omfattende produktsortiment til:​

  • Maskinopvask
  • Rengøring af opvaskemaskiner
  • Håndopvask
  • iblødsætning og forvask
  • Hygiejnetest på overflader
  • Afkalkning

Bedste tip til miljøvenlig manuel opvask

Den største påvirkning af miljøet, når det kommer til opvask, er håndopvask. Ved f. eks afskylning af servicet med rindende vand bruges der en betydelig mængde vand, samt energi til opvarmning af vandet. Varmt vand har den største miljøpåvirkning, selvom vandet ellers bruges økonomisk. At vælge det rette produkt er også vigtigt, og det er altid vigtigt at vælge et produkt, der er sikkert for miljøet og for brugeren.

Teknisk service og doseringssystemer

Kiilto har ideelle doseringssystemer til forskellige køkkener og til forskellige behov. I professionelt køkkener er en problemfri drift af opvaskeprocessen afgørende. Kiiltos tekniske service sikrer, at du kan fokusere på din kerneforretning. Tekniske besøg kan omfatte installation og vedligeholdelse af doseringsudstyr, måling af vaskemiddelsdoser, kontrol af vaskeproces og alarmbesøg. Kiilto yder teknisk service i henhold til aftalen med hver kunde, og rapporter leveres til kunderne ved besøgene.

Afkalkning af opvaskemaskine

Læs mere

Daglig rengøring af opvaskemaskiner

Læs mere