KiiltoClean Group udnævner Aki Jääskeläinen som administrerende direktør

Jääskeläinen har en omfattende baggrund inden for ledelse og forretningsadministration på de nordiske og baltiske markeder. Hans udnævnelse træder i kraft den 8. januar 2024. KiiltoClean Group udvikler og producerer hygiejne- og rengøringsprodukter til professionelle og forbrugere og er en del af Kiilto Group.

Aki Jääskeläinen kommer til Kiilto fra IF P&C Insurance Ltd., hvor han har arbejdet i internationale stillinger inden for strategisk ledelse, forretningsudvikling, salgs- og serviceudvikling samt forretningsstyring. Den nuværende administrerende direktør Kari Laakso har besluttet sig for at søge nye udfordringer uden for Kiilto i januar 2024, når han har overdraget sine opgaver til Jääskeläinen.

“Vi er glade for at byde Aki velkommen til Kiilto. Han har stærk og veldokumenteret erfaring med at udvikle og implementere internationale vækststrategier, samtidig med at han deler vores passion for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse og et miljømæssigt lederskab inden for branchen,” siger Erkki Solja, bestyrelsesformand for Kiilto Family Group.

“Kunden er og bliver i centrum for alt, hvad Kiilto gør. For mig er tæt samarbejde, forståelse af kundernes behov, udvikling af bæredygtige produkter og værdiskabende løsninger til alle vores kunder en uendelig rejse, som vi alle er engagerede i,” siger Jääskeläinen. “Kiiltos vision for 2080 og længere ud i fremtiden sikrer, at rejsen aldrig slutter. Jeg er spændt på at stå i spidsen for en virksomhed, som jeg ser som førende inden for miljøområdet.

Som leder lægger Jääskeläinen stor vægt på mennesker, kultur og løbende forbedringer. “Jeg er enormt begejstret for min kommende rolle og ser frem til, hvad vi kan opnå sammen. Kiilto har meget stærke fælles værdier og en klar strategi for fremtiden. Det – kombineret med ekstremt professionelle og engagerede medarbejdere – giver et solidt fundament for fremtiden. Jeg kunne ikke være gladere for at være en del af den rejse.”

Yderligere oplysninger

Ville Solja
Næstformand for bestyrelsen
Kiilto
ville.solja@kiilto.com
+358 50 329 5211

KiiltoClean Group beskæftiger omkring 350 medarbejdere i Finland, Sverige, Danmark, Norge, Estland, Litauen og Letland. Kiilto er en familieejet virksomhed baseret i Finland med over hundrede års historie og en vision, der ser frem til 2080. Kiilto udvikler, producerer og markedsfører løsninger inden for kemisk industri inden for byggeri, industrielle limstoffer og brandsikring, professionel hygiejne og forbrugsgoder. De centrale principper i Kiiltos aktiviteter er miljøledelse, nærhed og forpligtelse til fremtiden. Kiiltos aktiviteter strækker sig over 9 lande, og de beskæftiger omkring 800 mennesker. I 2022 udgjorde koncernens nettoomsætning 260 M€. www.kiilto.dk