Nem og effektiv overfladedesinfektion

Overfladedesinfektion er et effektivt middel til at dræbe bakterier og vira på overflader, der berøres ofte.

Desinfektion af overflader er yderst vigtig i kampen mod, at forskellige vira og bakterier overføres fra en person til en anden gennem overfladekontakt. Vær opmærksom på kritiske kontaktflader som medicinsk udstyr, elevatorknapper, stole, kasseapparater, borde og dørhåndtag.

Hos Kiilto har vi et bredt produktsortiment fra både Plum, Kiilto Pro og Antibac, der kommer i flere størrelser og til forskellige formål.

Vælg det rette produkt til formålet

WipeClean servietter: Klar til brug og hurtigtvirkende desinfektionsservietter til alle alkoholresistente* overflader, der er kritiske for infektionskontrol. Også velegnet til ikke-invasivt medicinsk udstyr. Med WipeClean sparer du tid, øger sikkerheden og opnår effektiv rengøring og desinfektion. Det eneste det kræver er en klud, en aftørring og at du smider kluden ud efter brug. Vi har udviklet et sortiment af wipes til rengøring og desinfektion af løse emner og hårde overflader. På denne måde løses ethvert behov, og smittekæden brydes – nemt, hurtigt og sikkert.

Plum IPA 70%er velegnet til kontaktflader og ideel til overflader, der tåler alkohol. Ethanolbaseret produkt, denatureret med IPA. Gennemvæd en klud med ufortyndet desinfektionsmiddel og fordel grundigt på overfladen. Lad overfladen lufttørre. 

Kiilto Pro Easydes Spray: er et ethanolbaseret overfladedesinfektionsmiddel, der mindsker behovet for separat rengøring og desinfektion – med sprayen kan begge dele udføres samtidigt. Fjerner effktivt fedt og synlige pletter, dræber mikroorganismer og efterlader overfladen ren. Kan anvendes på alle alkoholbestandige materialer, såsom kontaktflader og udstyr.

Antibac Overfladedesinfektion: er udviklet til hurtig og effektiv desinfektion af overflader, inventar, udstyr og små kontaktpunkter. Produktet virker hurtigt og effektivt mod vegetative bakterier, mykobakterier, svampe og forskellige vira. Anvendes på rene overflader, der tåler alkohol. Test på et lille ikke synligt område, hvis du er i tvivl.

*WipeClean Alco-Free har samme høje effekt som desinfektion med ethanol men kan benyttes til overflader, der tåler vand og ikke alkohol.

Biocider skal anvendes på forsvarlig vis. Læs altid mærkningen og produktoplysningerne før anvendelse.