Om os / Brands /

Vores brands til professionelle

Plum

Vores danske brand Plum er en serie af produkter, der produceres på vores fabrik i Danmark. Det omfatter hygiejne- og førstehjælpsløsninger til professionel brug. Plum er et meget anerkendt brand med over 100 års erfaring, især inden for sundhedssektoren, industri, håndværk og fødevareindustri.

I dag er Plum et stort produktbrand, hvorigennem vi tilbyder en bred vifte af produkter til næsten alle professionelle segmenter i Danmark. Det er kendt for effektive og brugervenlige løsninger til professionel hygiejne, især med et bredt udvalg af håndhygiejneprodukter og dispenserløsninger.

Plum tilbyder løsninger, der bidrager til et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Og det hele starter med viden. Vi har et tæt samarbejde med dermatologer, sikkerhedsorganisationer og rådgivende organisationer, og denne viden omsættes til effektive produkter og løsninger, der er tilgængelige og nemme at bruge i hverdagen. Plum prioriterer hudens behov for milde ingredienser lige så højt som produkternes effektivitet, samtidig med at de løbende udvikles med omtanke for miljøet og fremtidige generationer.

Et miljømæssigt fokus er indbygget i Plum-produkterne, og ikke kun kvaliteten, men også miljøet tages i betragtning i alle processer. Både i produktionen, i selve produkterne, i brugen af slutprodukterne og i bortskaffelsen af dem.

Plum er mere end et brand. I sidste ende er vores fokus på brugertilfredshed. Det er det, vi stræber efter hver dag. Både i de professionelle løsninger, som Plum tilbyder, og i den vejledning, der altid følger med dem.

Kiilto Pro

Med Kiilto Pro løsninger mikser vi miljømæssig innovation med et stærkt engagement til stolte fagfolk inden for byggeri, industri og professionel hygiejne.

Vores ambition er at levere bæredygtige løsninger, der gør dig til en succes. Det er derfor, vi opererer lokalt, kender de lokale forhold og konstant udvikler nye løsninger. For at sikre et tæt samarbejde fastholder vi produktudvikling og produktion i de nordiske lande.

Løsninger fra Kiilto Pro er skabt til et langvarigt forhold, hvor kvalitetsprodukter altid kombineres med branchespecifikke eksperter, der er villige til at gå den ekstra mil for dig.

Kiilto Pros professionelle hygiejneudvalg omfatter produkter og løsninger af høj kvalitet til forskellige brancher, der kræver et højt hygiejneniveau. Vaskemidlerne, rengøringsmidlerne og udstyret i vores udvalg er specielt udviklet til professionel brug. Ud over vores Kiilto Pro-udvalg af professionelle hygiejneprodukter tilbyder vi også doseringssystemer og dispensere til forskellige behov.

Kiilto Pro produkter og -tjenester spiller en vigtig rolle i forskellige industrielle klæbemidler og brandsikring. Vores løsninger sikrer implementeringen af de mest krævende tekniske processer og sikrer produktionseffektivitet. Industrielle klæbestoffer og brandsikringsløsninger udvikles altid i tæt samarbejde med kunden.

Til byggeri tilbyder Kiilto Pro en bred vifte af produkter til professionelt indendørs byggeri. Ud over produkter af høj kvalitet til forskellige faser af byggeriet tilbyder vi professionel træning og teknisk support baseret på landespecifikke krav.

 

Erisan Pro

Finske Erisan Pro tilbyder et alsidigt sortiment af parfumefri rensesæber, hånddesinfektionsmidler, fugtighedscremer og andre produkter til personlig hygiejne udviklet til professionelle og forbrugere. Kvaliteten og skånsomheden gør Erisan Pro til et pålideligt valg for dem, der sætter pris på effektivitet uden at gå på kompromis med hudens velbefindende. Det er et løfte om plejende beskyttelse, især til følsom hud. Vælg Erisan Pro, når du vil give dine medarbejdere og kunder førsteklasses håndhygiejne.

Kvaliteten af Erisan Pro-produkter er baseret på forståelse af finske arbejdsforhold og støtte til hudens velbefindende. Det første parfumefri produkt til sundhedssektoren blev udviklet allerede for 50 år siden. Hjørnestenene i produktudviklingen var renlighed, sikkerhed, helbredende egenskaber og effektivitet. Fra begyndelsen var produkterne parfumefri og fri for farvestoffer, og kun ingredienser, der ikke irriterede eller forårsagede sensibilisering, blev godkendt. De samme principper styrer stadig Erisan Pros produktlinje i dag.

DAX

DAX er vores svenske varemærke for personlige hygiejneprodukter og har været brugt og kendt i sundhedssektoren i mere end 50 år.

Velfærd starter med god personlig hygiejne, og det påvirker alle hver dag. DAX hygiejneprodukter er udviklet af vores eksperter og testet sammen med vores kunder for at sikre, at de lever op til de højeste professionelle krav. DAX-produkter er udviklet til offentlige indkøb og lever bl.a. op til indkøbsmyndighedernes krav. DAX er produkter udviklet til professionelle, men tilgængelige for og brugt af alle.

Gennem et tæt samarbejde med vores kunder lærer vi af deres erfaringer og udfordringer. Det giver os den indsigt, vi har brug for til at udvikle virkelig gennemtænkte løsninger, der gør arbejdsdagen smidig og sikker. På den måde minimerer vi risici og er et skridt foran.

Uomtvistelig beskyttelse og kundesikkerhed er ledestjernen for al DAX-produktudvikling, og med engagement sikrer vi vores kunders behov for personlig hygiejne og stræber efter at gøre deres arbejdsdag så nem og sikker som muligt. Vi hjælper vores kunder, og deres kunder, med at føle sig trygge og forblive sunde. Infektionsforebyggelse er komplekst og teknisk udfordrende, men vi gør det nemt at forstå og stole på vores løsninger, så du som forbruger kan fokusere på det, du gør bedst.

Antibac®

Antibac®, som er vores norske ldesinfektion, har en historie, der går helt tilbage til 1922, da Vinmonopolet blev etableret, og den eneste spiritus, der blev solgt i forbudstiden, var spiritus til sundhedsformål. Antibac® har lange traditioner for at være markedsleder inden for desinfektion i sundhedssektoren i Norge og har udviklet en unik ekspertise på dette område. Antibac® er for længst blevet synonymt med sikkerhed og kvalitet og er blevet en naturlig del af hverdagen for rigtig mange sundhedsmedarbejdere.

Ud over brugervenlige og effektive løsninger har Antibac®-produkterne en mild duft og sikrer, at hyppig brug ikke fører til tørre hænder. Antibac® desinfektion er udviklet til at have størst mulig effekt på bakterier, vira og gær, samtidig med at huden skånes mest muligt.

Vores laboratorium har forsket i en forbindelse, der også fugter huden uden at få hænderne til at føles “klæbrige”. Konsistensen gør væsken let at gnide ind, og den når ned i alle furer og hudlinjer. Den unikke formel gør Antibac®-produkterne effektive og behagelige at bruge – et direkte resultat af vores laboratoriums forskning i effekten af forskellige alkoholsammensætninger.