Rengøring af restauranter, caféer og isbutikker med udeservering

Når sommeren nærmer sig, er restauranter, caféer og andre steder med udeservering, fyldt med mennesker, der gerne vil nyde solskinnet og lækker mad. God hygiejne er med til at sikre, at dine kunder får en bekymringsfri madoplevelse også udendørs. Se vores tips til en ren sommersæson!

I sommersæsonen fyldes de udendørs siddepladser op, og køen til iskiosken er lang. Ekspedienterne har hektiske dage og skal, udover at betjene kunderne, også sørge for hygiejnen på stedet. Rengøring af serviceområdet går hurtigt, når de rigtige produkter bruges. Rengøringsmidler fra Kiilto Pro fjerner effektivt snavs, fedt og pollen, også udendørs. Hygiejneguiden til restauranter, cafeer og andre cateringvirksomheder hjælper dig og dine medarbejdere med at opretholde hygiejnen og sikre en ren og tryg madoplevelse udendørs.

Brugsklare rengøringsmidler gør rengøringen hurtig og nem

Med sommermånederne over os er det vigtigt at sikre, at personalet har tid til at fokusere på at servicere kunderne. Derfor bør man prioritere effektive rengøringsmidler, der er klar til brug uden at skulle doseres. På den måde forbedrer du også arbejdssikkerheden, da medarbejderne ikke skal håndtere rengøringsmidler på områder, hvor der ikke er så meget plads.

Prioriter universalrengøringsmidler

Med universelle rengøringsmidler holder du antallet af produkter på et minimum og forenkler rengøringsopgaverne. Ved at vælge Kiilto Pro Superquick Spurt kan du rengøre diske, borde, stole samt glas og montrer med ét produkt. Hvis der er service, som skal vaskes op i hånden, er Kiilto Pro Asteri et miljøvenligt opvaskemiddel uden parfume og farvestoffer. Produktet indeholder desuden glycerol, som fugter og plejer huden.

Husk at desinficere overflader

Overflader, der ofte berøres, såsom betalingsterminaler og dørhåndtag, bør også desinficeres udendørs for at forhindre bakteriespredning. Vi har produkter til at rengøre og desinficere overflader på én gang. Den alkoholfrie og effektive Kiilto Pro Antibact er velegnet til desinfektion af alle typer overflader. Leder du efter et brugsklart produkt, er svaret Kiilto Pro Easydes Spray, som ikke skal fortyndes. Overflader, der kommer i kontakt med fødevarer, såsom skærebrætter, skal dog aftørres med en fugtig klud efter desinfektion.

Invester i rengøringsprodukter af høj kvalitet

Aftørring af borde og stole er en del af hverdagen, men glem ikke andre overflader. Når glas, vinduer og montrer rengøres jævnligt, vil is, kager og andre lækkerier fremstå mere indbydende.

Opmærksomhed på hænder – både dine egne og kundernes

God personlig hygiejne er altid vigtig ved håndtering af fødevarer. Hænder skal vaskes ofte og om nødvendigt også desinficeres. Engangshandsker kan også bruges. Skift handsker ofte, og altid når du skifter fra en arbejdsopgave til en anden.

Det anbefales også at give kunderne mulighed for at desinficere deres hænder. Når du har håndsprit til rådighed ved salgsdisken, kan kunden desinficere hænderne, inden de spiser is eller anden mad. Plum Hånddesinfektion Gel 85% indeholder glycerol og sikrer, at huden bevarer sin naturlige fugt, selv ved hyppig brug.

Regelmæssig overfladetest fortæller om hygiejneniveauet

En vigtig del af rengøringen er egenkontrol. Når man ved, hvordan hygiejnen implementeres, kan eventuelle mangler rettes med det samme. Orion Clean Card Pro er en hygiejnetest for overflader, der skal leve op til strenge kvalitetssikringsstandarder. Testen er udviklet specifikt til at demonstrere rengøringsresultatet ved at påvise eventuelle proteinrester på de rengjorte overflader.

Klæd medarbejderne godt på

Når alle ved, hvilke rengøringsopgaver der skal udføres på arbejdsvagten, er kunderne sikret en god og positiv oplevelse, og det er gnidningsfrit at starte næste arbejdsskift. Vi har udarbejdet en guide, til hvilke produkter, der er særligt velegnede til den udendørs rengøring herunder.

Print vores hygiejneguide til dine medarbejdere.