WipeClean

... Afspritningsservietter, overfladedesinfektionsservietter, desinficerende vådservietter? Kært barn har mange navne, men vigtigst af alt, så forstår vi, hvad du mener. Du kan finde en wipe til hvert formål hos Kiilto, både den rengørende slags, desinfektionsservietter og en version, der desinficere uden brug af alkohol.

WipeClean er en komplet serie af engangsklude til rengøring og desinfektion af overflader og ikke-invasivt medicinsk udstyr. De forfugtede engangsklude indeholder den mængde væske og den dosering, der giver størst effekt.

Det betyder, at de er klar til brug lige fra pakken. Kludene er pakket i lufttæt emballage med praktisk genluk funktion, der sikrer, at de ikke tørrer ud. Tag en klud, tør af, smid ud. Lettere bliver det ikke.

Kludene er pakket i lufttætte forpakninger med nem lukning. De er fremstillet af polyester og afgiver derfor så meget desinfektionsvæske til overfladen som muligt. Herved opnås den størst mulige desinfektionseffekt.

Alle WipeClean desinfektionsprodukter er testet og doku­menteret effektive i henhold til en række EN standarder inkl. EN16615. Du kan se disse tests under hvert produkt.

Til desinfektion: Fold wipen ud og tør overfladen af i en S-form, så hele overfladen er våd. Brug en ny wipe, hvis den bliver snavset eller tør. Til synligt snavsede overflader skal du først rengøre overfladen for at fjerne synligt snavs før desinfektion.

Wipes størrelse:
Mini: 20 x 20 cm. Rækker til areal på 0,5 m2
Small: 20 x 30 cm. Rækker til areal på 1 m2
Large: 30 x 40 cm. Rækker til areal på 2,5 m2

Til rengøring


Universal Cleaning kludene er klar til brug direkte fra pakken og indeholder det rette blandingsforhold af vand og sæbe. De er den optimale løsning til rengøring af alle overflader, der tåler vand. De bløde og behagelige klude former sig efter hånden og kommer nemt rundt i alle hjørner. Effektiv rengøring til ethvert behov.

Kludene er pakket i lufttætte forpakninger med nem lukning. De kan anvendes i de fleste rengøringssituationer og frigiver tid til andre gøremål, da der ikke skal bruges tid på at hente, blande og skifte vaskevand. Tag blot en klud fra pakken, tør af og smid ud. Nemmere bliver det ikke. Da kludene er både kryds- og z-foldet, kan de nemt tages ud af pakken enkeltvist, foldet og klar til brug.

Kludene består af polyester og viskose. Materialet gør, at kludene efterlader minimal væske på overfladen, der således tørrer hurtigt. Herved undgås striber, og overfladen er klar til efterfølgende desinfektion, hvis dette er påkrævet.

Husk! Produktet er ikke beregnet til håndhygiejne.

Desinfektionswipes med alkohol

WipeClean Ethanol:

Ethanol Disinfection 80% kludene er klar til brug direkte fra pakken, og er derfor den optimale løsning til desinfektion af områder, der tåler alkohol i f.eks. sundhedsplejen, fødevaresektoren samt tandlæge- og veterinærklinikker mm. Godkendt til fødevarevirksomheder (J.nr. 2015-29-7105-00105).

Produktet er ikke beregnet til håndhygiejne. Anvend handsker i henhold til EN 374.

Produktet er ikke velegnet til brug på træ, stof, naturgummi, malede overflader, papiroverflader og visse plastmaterialer.
Tjek producentens vejledning for desinfektion af udstyret før brug.

Se EN tests her


WipeClean Chlorine:

Wipes beregnet til områder, der kræver “high level” desinfektion, såsom overfladedesinfektion af rent, ikke-invasivt medicinsk udstyr i kliniske områder. Wipesene er ikke beregnet til hud- eller afsluttende sterilisering af medicinsk udstyr. Anbefales ikke til brug på træ, stof, naturgummi, malede overflader, papiroverflader og visse plastmaterialer. Tjek venligst producentens vejledning om desinfektion før brug. Effektiv mod f.eks. C. difficile og Murine norovirus. Anvend handsker ved brug.
Må ikke anvendes på overflader, der er følsomme over for klor. Lad overfladen tørre naturligt i overensstemmelse med den angivne kontakttid. Genbrug ikke wipes.

Se EN tests her


Wipeclean Ethanol Tensid:

Ethanol Disinfection kludene indeholder tensid, hvilket betyder, at overfladen ikke skal rengøres inden desinfektion. Tensid er en sæbe, der opløser snavs og/eller, som et tilsætningsstof i rengøringsmilder, der basalt set optimerer rengøringseffekten af wipesene. Tensiden virker som et overfladeaktivt stof, der sænker overfladespændingen af vand og sikre en hurtigere kontakt mellem snavs og sæbe. Synligt snavs bør dog fjernes inden brug.

De er klar til brug direkte fra pakken og er derfor den optimale løsning til desinfektion af områder, der tåler alkohol i f.eks. sundhedsplejen, tandlæge- og veterinær-klinikker m.m.

Se EN tests her

Desinfektionswipe uden alkohol


Alco Free Disinfection kludene er klar til brug direkte fra pakken, og er derfor den optimale løsning til desinfektion af områder, der ikke tåler alkohol f.eks. kunst-læder og hjælpemidler af plastmaterialer. Kludene er helt uden alkohol, men har samme høje effekt som desinfektion med ethanol.

Anvendes på rengjorte og tørre overflader. Bebarbejd overfladen, så den holdes fugtig i henhold til kontakttid angivet på forpakningen.

HUSK! Produktet er ikke beregnet til håndhygiejne. Anvend handsker i henhold til EN 374.

Produktet er ikke velegnet til brug på naturgummi og papiroverflader. Tjek producentens vejledning for
desinfektion af udstyret før brug.

Se EN tests her

Vægholder til wipes