Løsninger / Professionel hygiejne / Viden om /

Genanvendelse og bortskaffelse af emballage

I Kiilto gør vi alt, hvad vi kan, for at imødekomme vores kunders ønske om at mindske vores og deres miljøpåvirkning. Derfor arbejder vi målrettet med produktudvikling og søger konstant nye måder at forbedre bæredygtigheden på.

Vores produkter er udviklet og fremstillet sikkert og med hensyn til miljøet. Vi har hele tiden fokus på at øge andelen af bionedbrydelige råvarer i vores produkter samt reducere brugen af fossil og virgin emballage. Vores mål er:

I 2025 skal 70% af vores emballage være enten genbrugelig eller fremstillet af fornybar eller genanvendt materiale”.

Svanemærkede produkter

Det nordiske miljømærke Svanen promoverer cirkulær økonomi og gør det let for forbrugere og kunder at vælge de mest miljøvenlige produkter og ydelser.

Målet med miljømærket er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Derfor ser miljømærket på hele produktets rejse (livscyklus) og de miljøproblemer, der opstår undervejs – til gavn for mennesker, miljø og for jordens ressourcer.

Hos os udgør produkter med det nordiske miljømærke en stor og stigende andel af vores produktsortiment. 80% af Plums sæbe- og cremeprodukter samt Premium håndrens er allerede svanemærkede.

Natura – fremtidens produkter

Kiilto Natura er en serie grønne rengøringsprodukter af høj kvalitet, fremstillet af plantebaserede råvarer og leveret i flasker fremstillet af genanvendt plast. Produkterne garanterer et fremragende og professionelt rengøringsresultat og tager samtidig hensyn til både mennesker og miljø.

Flaskerne på vores Natura produkter er fremstillet af 100% genbrugsplast. Disse flasker er lette at genkende, da de har en mørkere og lidt grålig farve.

Vi arbejder hele tiden på at øge andelen af Natura produkter i vores sortiment.

Emballagen på vores produkter er primært fremstillet af plast og karton, som er genanvendelige materialer. Vi ønsker, at emballage fra vores produkter genanvendes, når det er muligt. Derfor har vi på de fleste emballager angivet genbrugssymboler, der viser hvilken type materiale, emballagen er fremstillet af. Symbolerne gør det lettere at bestemme hvordan emballagen skal genanvendes.

Plastemballage skal skylles inden genanvendelse og bortskaffes via den kommunale affaldsordning. Emballage fra biocidprodukter, der ikke kan skylles, skal bortskaffes som farligt affald.

Vi anvender følgende emballage til vores produkter:

* Emballage på  601375 Antibac Overfladedesinfektion 750 ml er PET

** Emballage på 603047 Antibac Overflade wipes 300 stk er PP

*** Emballagen på 500 ml sprayflaske er fremstillet af 100% PET genbrugsplast