Kiilto tilbyder løsninger til professionel hygiejne og førstehjælp!

Hvis du er på udkig efter førsteklasses løsninger til professionel hygiejne og førstehjælp, er du kommet til det rette sted. Når du vælger løsninger fra Kiilto, får du ikke kun kvalitetsprodukter men også de bedste branchefolk til at støtte din virksomhed. Vi er tæt på vores kunder. Samarbejdet med os er let, sikkert og ansvarligt, og vi tager altid hensyn til miljøperspektiverne. Uddannelse på højt niveau og teknisk kundeservice sikrer funktionaliteten i vores løsninger. Vores team af dedikerede produktudviklere har fingeren på pulsen og følger med udviklingen, så vi på bedste vis kan imødekomme vores kunders ønsker og nye udfordringer – så deres innovative løsninger sikrer dig den bedste kundeoplevelse. Fra fagfolk til fagfolk.

Professionelle køkkener

I professionelle køkkener skal både hygiejnen og sikkerheden være i top. Her er rengøring, håndhygiejne og førstehjælp væsentlige faktorer, som vi hjælper dig med at håndtere på en nem måde fra start til slut. Vores tilbud rækker ud over produkter: vi støtter vores kunder med tjenester, digitale værktøjer og vores knowhow. Vi tilbyder også svanemærkede produkter og produkter fra Kiilto Natura-serien, der er fremstillet af plantebaserede råvarer.

Fødevareindustri

I fødevareindustrien skal vores kunder være 100% sikre på at hygiejnen og sikkerheden er i top. Vi leverer integrerede løsninger til industriel procesvask, rengøring og førstehjælp i forskellige industrier. Langsigtede relationer og samarbejde er vores måde at skabe et godt fundament. Miljøaspekter er kernen i vores forretning, og vi hjælper vores kunder med at nå deres miljømål ved at tilbyde løsninger fremstillet af ansvarligt fremskaffede materialer og pakket i genanvendelig emballage.

Sundhedssektoren

I sundhedsvæsenet er god hygiejne altafgørende. Rene og sunde hænder samt rengøring af instrumenter og overflader er en integreret del af en hygiejnisk sundhedspleje. Vi støtter sundhedspersonalet og virksomheder med innovative, bæredygtige løsninger af høj kvalitet til rengøring og desinfektion.
Vi markerer vores produkter med allergimærke, når det er muligt, og stræber også altid efter miljøvenlige løsninger.

Professionel rengøring

Rene lokaler er sikre og brugervenlige og et tegn på målrettet og professionelt arbejde. En effektiv rengøring består af de rigtige valg af vaskemiddel, rengøringsmaskine og udstyr. Som førende inden for rengøring leverer vi omfattende løsninger med produkter, service og ekspertise. Til en miljøvenlig rengøring tilbyder vi vores egen Natura-serie, som er produkter fremstillet af biologisk nedbrydelige og fornybare råvarer.

Industri

Vi leverer effektive løsninger til stort set alle industrielle sektorer, hvor ikke bare sikkerheden men også hygiejnen skal være i top. Opstår der uheld skal førstehjælpen i form af bl.a. øjenskyl og plaster være inden for rækkevidde og yde optimal lindring. Ligesom hænderne skal holdes rene og sunde med en løsning, der indeholder både håndrens, sæbe, håndsprit og en plejende creme.
Vi hjælper gerne med at finde den optimale løsning ud fra jeres behov i form af dispensere og et tilpsset produktsortiment.


Vil du vide mere om Kiiltos løsninger og produkter?

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter en af vores medarbejdere dig.