Hygiejne og Førstehjælp

Kiilto tilbyder løsninger til professionel hygiejne og førstehjælp!

Hvis du er på udkig efter førsteklasses løsninger til professionel hygiejne og førstehjælp, er du kommet til det rette sted. Når du vælger løsninger fra Kiilto, får du ikke kun kvalitetsprodukter men også de bedste branchefolk til at støtte din virksomhed. Vi er tæt på vores kunder. Samarbejdet med os er let, sikkert og ansvarligt, og vi tager altid hensyn til miljøperspektiverne. Uddannelse på højt niveau og teknisk kundeservice sikrer funktionaliteten i vores løsninger. Vores team af dedikerede produktudviklere har fingeren på pulsen og følger med udviklingen, så vi på bedste vis kan imødekomme vores kunders ønsker og nye udfordringer – så deres innovative løsninger sikrer dig den bedste kundeoplevelse. Fra fagfolk til fagfolk.

Køkkenhygiejne

I professionelle køkkener skal både hygiejnen og sikkerheden være i top. Her er rengøring, håndhygiejne og førstehjælp væsentlige faktorer, som vi hjælper dig med at håndtere på en nem måde fra start til slut.

Professionel rengøring

Rene lokaler er sikre og brugervenlige og et tegn på målrettet og professionelt arbejde. En effektiv rengøring består af de rigtige valg af vaskemiddel, rengøringsmaskine og udstyr. Som førende inden for rengøring leverer vi omfattende løsninger med produkter, service og ekspertise. Til en miljøvenlig rengøring tilbyder vi vores egen Natura-serie, som er produkter fremstillet af biologisk nedbrydelige og fornybare råvarer.

Sundhedssektoren

I sundhedsvæsenet er god hygiejne altafgørende. Rene og sunde hænder samt rengøring af instrumenter og overflader er en integreret del af en hygiejnisk sundhedspleje. Vi støtter sundhedspersonalet og virksomheder med innovative, bæredygtige løsninger af høj kvalitet til rengøring og desinfektion.
Vi markerer vores produkter med allergimærke, når det er muligt, og stræber også altid efter miljøvenlige løsninger.


Vil du vide mere om Kiiltos løsninger og produkter?

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter en af vores medarbejdere dig.