Sct. Joseph Skole, Ringsted

Annette Andersen, rengøringsleder på Sct. Josephs Skole, var ikke i tvivl, da hun blev præsenteret for Natura serien
fra Kiilto Pro.
Vi benytter som minimum altid svanemærkede produkter i vores rengøring, både af hensyn til miljøet, men også eleverne og personalet

En skole er et sted med mange former for smuds, og derfor er kvaliteten og effektiviteten vigtig, så rengøringen ikke tager længere tid end nødvendigt. Hun er positivt overrasket over produkternes effektivitet, da de rengøringsmidler, hun har benyttet tidligere, ikke har været nær så gode og af lige så god kvalitet.
Derudover lægger hun vægt på, at Kiilto tilbyder et svanemærket alternativ til mange af de produkter, hun benytter i den daglige rengøring, både til sanitære faciliteter, men også gulvvask, aftørring af borde og vinduespudsning.

Noget, der har stor betydning for mig i mit arbejde, er det grønne – altså miljø, affaldssortering og lav dosering på rengøringen, så vi både sparer miljøet for en masse kemi, men også har en fornuftig pris på højeffektive produkter” fortæller Annette.

Samtidig ser jeg stor værdi i at have et tæt samarbejde med leverandøren for hele tiden at være opdateret på tendenser og løsninger inden for bæredygtighed og grøn rengøring