Når godt kundesamarbejde nærmer sig de 30 år

Karstensens Skibsværft

Hos Kiilto betyder et godt og tæt samarbejde med vores kunder rigtig meget. Især når de varer ved i lang tid. Og dem har vi heldigvis mange af. Én af dem er Karstensens Skibsværft i Skagen, som har brugt Plum håndhygiejne siden 1995.

Siden 1917 har Karstensens skibsværft i Skagen oparbejdet en kompetence i udvikling og nybygning af større pelagiske fiskefartøjer. Og med sine over 500 ansatte bestående af skibstømrere, snedkere, montører, skibsbyggere, svejsere, malere, elektrikere og ufaglærte arbejdere, er det vigtigt, at det hele spiller i hverdagen.


Derfor har de i snart 30 år benyttet Plum håndhygiejne, nærmere bestemt MP2000 dispenserne til creme, håndrens og -sæbe. Og grunden til det langvarige venskab? Kort og godt: den gode kvalitet.

“​Vi er ikke et værft, der er uvenner med pengene, og det er aldrig lykkedes at finde et bedre alternativ. Kvalitet, pris og god service har overbevist os gang på gang”, fortæller Lasse Toghøj, Deputy Purchasing Manager hos Karstensens Skibsværft.

Vi har 100% tillid til produkterne. Vi har aldrig oplevet, at vores medarbejdere har haft hudproblemer eller problemer med produkterne.

Alle nybyggede skibe fra skibsværftet leveres med en håndhygiejneløsning fra Plum, fordi dispenserne både er enkle og praktiske, og samtidig utrolig slidstærke. Det er vigtigt for skibsværftet og for Lasse Toghøj, at de kan stå inde for det samlede produkt, de leverer, og derfor er valget i alle årene faldet på Plum Håndhygiejne.

Der er høj driftsikkerhed, dispenserne går ikke i stykker, og den gode service holder bare”, slutter Lasse Toghøj.