Vi er meget begejstrede for det resultat det giver

Hotel Nyborg Strand

Hotel & Konference Nyborg Strand ligger smukt placeret få meter fra strandkanten. Hotellet tilbyder værelser og faciliteter til møder, konferencer og ophold, hvor også kulinariske oplevelser er et af varemærkerne. Her er lys og luft i skønne omgivelser, og det ligger helt naturligt i hotellets daglige virke at arbejde systematisk med at forebygge forurening, minimere ressourceforbrug og fremme genbrug. Bæredygtighed og nedbringelse af de miljømæssige påvirkninger ligger højt på agendaen, og dette gælder også i forhold til de samarbejdspartnere, hvorfra hotellet køber ind. Og her passer sortimentet fra Kiilto Pro Natura serien godt ind.

Vi blev rigtig glade, da vi blev introduceret til rengøringsmidlerne fra Kiilto Pro Natura serien. De er både effektive, naturligt fremstillet og tager hensyn til miljøet. Ved at vælge Kiilto som leverandør, efterlever vi vores mål om, at også vores leverandører vægter bæredygtighed og miljø højt”, siger Dorthe Callesen, Oldfrue, fra Hotel Nyborg Strand.

Kiilto Pro Natura er effektive produkter til professionel rengøring. De er fremstillet af plantebaserede råvarer, er 100% bionedbrydelige og har et mindsket aftryk på miljøet. Og samtidig med at de er milde og miljøvenlige, er de også effektive. Som Dorthe Callesen fortæller: ”Vi bruger Kiilto Pro Natura serien til rengøring af hotellet, og vi er meget begejstrede for det resultat, det giver både når det gælder rengøringseffektivitet og det mindskede aftryk på miljøet.