Ditlev-Rent om brug af Kiilto Universal rengøringsmidler

Vi er Dionna og Christian Ditlev, og sammen driver vi rengøringsvirksomheden Ditlev-Rent. Vi tilbyder 5-stjernet rengøring i både erhvervslokaler og private hjem og gør altid en dyd ud af at opnå det reneste resultat.
Vi bruger hovedsageligt svanemærkede produkter, der produceres med hensyn til miljøet. Her er vi især glade for produkterne fra Kiilto Pro, hvor mange af dem er svanemærket. Kiilto Pro har også produktserien Natura, der er en række plantebaserede produkter, fremstillet af fornybare råvarer og hældt på flasker lavet af 100% genbrugsplast.

Produkterne fra Kiilto Pro giver os ikke kun det ønskede rengøringsresultat, men hjælper også samtidig vores kunder med at komme i front på den grønne omstilling som de ønsker.

Christian om bæredygtig rengøring:

“Hos alle vores kunder anvender vi blandt andet Kiilto Pro WC Gel, som giver det professionelle og effektive resultat, som vi ønsker. Toiletskålen bliver mere ren og hvid efter brug, og så er den endda svanemærket, hvilket er et kæmpe plus i vores grønne omstilling.

Derudover benytter vi universalrengøringssprayen Kiilto Pro Superquick Spurt, som er en klar-til-brug spray, der kan bruges på alle overflader til universal rengøring. Sprayen er en del af Kiilto Pro Natura serien, som er bæredygtige produkter fremstillet af plantebaserede råvarer, som nedbrydes 100% i naturen. For os er det den rigtige vej at gå med Natura serien, ikke mindst for vores medarbejdere.”

En aktuel opgave ved Ditlev-Rent er grundrengøring og polering af gulve.

Vi er pt. i gang med en stor kunde, der skal have poleret alle deres gulve op. På billederne er vi startet med at rense gulvet i bund med Kiilto Pro C4 Max, og efterfølgende har vi benyttet Kiilto Pro Silk Matta. Resultatet taler for sig selv.
Produktet er let at påføre, mindre tyktflydende end andre brands, og så tørrer det flot op. Et effektivt produkt, som vi vil anbefale til alle.

Christian Ditlev, indehaver

Se vores gulvprodukter: