Kiilto Pro Universal Probio – udnyt fordelene fra probiotika i din rengøring

Kiilto Pro Universal Probio, den nyeste tilføjelse til probiotiske rengøringsmidler i Kiiltos produktsortiment, er et effektivt, probiotisk universalrengøringsmiddel. Det rengør overflader, præcis ligesom almindelige universalrengøringsmidler, men efterlader gavnlige, probiotiske mikrober på overflader for langvarig rengørinseffekt. Probiotika virker langsigtet og fjerner biofilm, snavs og organisk snavs.

Det probiotiske rengøringsmiddel fungerer særligt godt i offentlige rum, hvor regelmæssig brug af probiotiske rengøringsmidler kan omdanne de mikrobielle bakterier, der vokser på overflader, til en stabil mikrobiota, der er sikker for sundhed og miljø, og som tager plads fra patogener. Skoler, børnehaver, pauserum, hoteller, restauranter, tankstationer, offentlige toiletter, plejehjem og hospitaler er perfekte steder til at udnytte fordelene i probiotika.

Kiilto Pro Universal Probio er et af de første probiotiske rengøringsmidler, der er certificeret med Svanemærket. Stofferne i rengøringsmidlet er 100 % biologisk nedbrydelige, hvilket betyder, at de nedbrydes til kuldioxid og vand. Derudover er de probiotiske mikroorganismer i produkterne bevist at være sikre, naturligt forekommende og GMO-frie.

På grund af denne naturlige oprindelse og sikkerhed, integreres de godt i et naturligt mikrobielt økosystem og vil hjælpe med at genoprette og opretholde en sund naturlig mikroflora i miljøet. Probiotisk rengøring kan ses som en ny metode til at nå et forbedret sundt hygiejneniveau, ud over hvad der er muligt med traditionelle metoder.

Kiilto Pro Universal Probio fuldender udvalget af probiotiske rengøringsmidler til daglig rengøring. Andre probiotiske rengøringsmidler i Kiiltos sortiment er Kiilto Pro Biorine til sanitetsrengøring; Kiilto Pro Odor Stop til lugtkontrol; og Kiilto Pro Drain Clean – en biologisk afløbsrens til køkkener.