Kiilto opnår en sølv klassificering hos EcoVadis

Kiilto er blevet tildelt en sølvklassificering fra EcoVadis-vurderingen på 21 bæredygtighedskriterier fokuseret på fire nøgleområder: Miljø, arbejds- og menneskerettigheder, etik og bæredygtige indkøb. Denne sølvklassificering placerer Kiilto i top 25% af virksomheder vurderet af EcoVadis.

EcoVadis er verdens største og mest betroede udbyder af vurderinger af virksomheders bæredygtighed, der skaber et globalt netværk af mere end 100.000+ vurderede virksomheder. Dens metodologi er baseret på internationalt anerkendte principper og standarder såsom Global Reporting Initiative (GRI), UN Global Impact og ISO 2600 foruden offentlige virksomhedsrapporter, spørgeskemaer og eksterne datakilder.

Nu kan vores interessenter nyde en større følelse af tillid og pålidelighed, før de indleder samarbejde med os. Denne tredjepartsvurdering hjælper os også med bedre at forstå vores miljømæssige og sociale bæredygtighed, samtidig med at vi identificerer forbedringsområder.

Hjælper os med at hjælpe dig

At nå sølvniveauet er en klar indikator på, at vi har styrket vores bæredygtighedsarbejde, vores kommunikation og gennemsigtighed omkring det. Det giver os et klarere overblik over, hvordan vi skal fortsætte med at udvikle vores miljømæssige og sociale bæredygtighedspræstationer. For kunderne hjælper denne tredjepartsverifikation dem med at træffe informerede beslutninger og gør det lettere for os at hjælpe dem med at nå deres bæredygtighedsmål, som er kernen i vores kultur.

Laura Heinovaara, Kiilto Sustainability Communications Manager.

For mere information, tjek EcoVadis hjemmeside eller kontakt Laura Heinovaara på laura.heinivaara@kiilto.com