Hos Bouillon i Odense er måltidet ikke kun et spørgsmål om god smag og hyggelige omgivelser – det handler også om tilgængelighed, bæredygtighed og effektiv drift.
Restauranten er en del af et ambitiøst koncept, inspireret af de klassiske bouillon-restauranter i Paris, hvor målet var at gøre det muligt for alle – ikke kun de velhavende – at spise ude. Den filosofi lever videre i dag, hvor Bouillon fokuserer på at holde priserne nede, skabe plads til mange gæster og samtidig bevare høj kvalitet i både service, drift og hygiejne.
“Vi har bygget Bouillon op omkring ideen om, at det skal være til at gå ud at spise – uanset pengepungens størrelse,” fortæller Kasper Dalmar Johannsen, driftschef for Bouillon Odense. “Det betyder, at vi skal have en effektiv og velfungerende drift, hvor vi får mange gæster igennem hver dag – og der skal rengøringen bare spille.”

Gennemtænkte løsninger til professionelle behov
Da Bouillon åbnede sin tredje restaurant i Odense, skulle der vælges en rengøringspartner, der kunne levere både driftssikre og brugervenlige løsninger. Valget faldt på Kiilto – i høj grad på grund af de tekniske og ergonomiske fordele, som produkterne og systemerne tilbyder.
Særligt systemet til hætteopvaskemaskinen – med nemt udskiftelige beholdere og en effektiv og sikker dispenser til opvaskemiddel – gjorde indtryk. Det samme gjorde anlægget til gulvvask, som gør det muligt nemt at skifte mellem vask med og uden sæbe. Løsningerne er skabt med brugervenlighed og sikkerhed for øje og passer godt ind i en travl køkkendrift, hvor tempoet er højt.
”Der er tænkt på os, som benytter os af midlerne, og hvordan det kan være nemt og sikkert for os at skifte beholdere og vaske gulvet lettere.”
Kasper Dalmar Johannsen, driftschef for Bouillon Odense
..
Tidsbesparelser og optimerede arbejdsgange
I en restaurant som Bouillon er effektivitet helt afgørende. Her er det ikke nok, at rengøringsmidler virker – de skal også være nemme og hurtige at bruge. Det er netop her, Kiiltos løsninger har gjort en forskel.
“Det er nemt at fylde op, skifte rengøringsprodukt og vaske gulvet – også når der er travlt. Det sparer os både tid og frustrationer i hverdagen,” forklarer Kasper.
Medarbejderne oplever, at rengøringen er blevet mere strømlinet. Behovet for at bestille og håndtere store mængder engangsflasker er mindsket, og produkterne er let tilgængelige og logisk opstillet.
En bæredygtig tilgang til hygiejne
Bouillon arbejder målrettet med bæredygtighed i hele driften – fra minimering af madspild og energiforbrug til affaldssortering og emballagevalg. Rengøringen er ingen undtagelse. Restauranten vælger produkter med miljømærkninger som Svanemærket og Kiiltos egen Natura-serie og gør en aktiv indsats for at reducere kemikalieforbrug.
“Kiiltos højkoncentrerede produkter passer godt til vores filosofi. De skal bruges i mindre mængder og holder dermed længere, hvilket både sparer ressourcer og reducerer vores belastning på miljøet,”
Kasper Dalmar Johannsen


Samarbejde med respekt for driftens virkelighed
En anden vigtig faktor for Bouillon er samarbejdsformen. Kiilto formår at balancere tilgængelighed og respekt for kundens tid. “Kiilto har været gode til at spørge os og møde vores behov, samt vejlede os i, hvilke produkter, som kan bruges til at gøre vores hverdag lettere,” siger Kasper og fortsætter, ”Vi kommunikerer ikke ofte, men vi gør det på de rigtige tidspunkter.”
I stedet for hyppig kontakt, stakkevis af nyhedsbreve og kampagner i flæng, er kommunikationen målrettet og relevant. Det har skabt en tillidsfuld relation, hvor Bouillon føler sig tryg ved, at der bliver lyttet til deres behov og fulgt op med løsninger, der giver mening i praksis.
Klar værdi – og potentiale for flere
Samarbejdet med Kiilto har skabt konkret værdi for Bouillon: bedre arbejdsgange, tidsbesparelser, høj hygiejnestandard og færre miljøpåvirkninger. Alt sammen uden at gå på kompromis med hverken brugervenlighed eller kvalitet.
For Kasper og resten af holdet er det vigtigt, at leverandører forstår, hvordan hverdagen ser ud i en restaurant med mange gæster og en ambition om at gøre tingene ansvarligt og effektivt. Med Kiilto har de fundet en partner, der lever op til præcis det.