Kiilto Pro Fusion

Kiilto Pro Fusion er en praktisk løsning til dosering af rengøringsmidler, hvilket forenkler rengøringen og forbedrer arbejdssikkerheden. Dispenseren blander en korrekt opløsning hurtigt og pålideligt, helt uden håndtering af
ufortyndede rengøringsmidler. Dispenseren udleverer den færdige opløsning i en flaske, spand eller direkte i tanken på en gulvvaskemaskine – nemt og lige til.

Fordele ved Kiilto Pro Fusion doseringssystem

  • Sikkerhed: Kiilto Pro Fusion forhindrer brugere i at komme i kontakt med ufortyndede rengøringsmidler
  • Nøjagtig dosering: Sikrer den korrekte opløsningskoncentration ved hver genopfyldning
  • Alsidighed: Det samme system kan dosere rengøringsmidler til forskellige rengøringsopgaver
  • Økonomi: Korrekt dosering, gode rengøringsresultater og forbedret arbejdssikkerhed reducerer både direkte og indirekte omkostninger forbundet med rengøring

Designet med sikkerhed og økonomi for øje

Ideen bag Kiilto Pro Fusion doseringsløsningen er at forhindre brugere i at komme i kontakt med ufortyndede rengøringsmidler, hvilket øger arbejdssikkerheden markant.

Takket være systemet styres doseringen af rengøringsmidler præcist. Den ønskede brugsklare blanding opnås med hver genopfyldning, hvilket bidrager til at sikre de ønskede rengøringsresultater. Alt dette reducerer omkostningerne i det lange løb ved at undgå udfordringer forårsaget af over- eller underdosering af kemikalier.

Løsningen tager også hensyn til miljøet. Ved at bruge koncentrater reduceres behovet for transport og emballering af rengøringsmidler, fordi de kan fortyndes på stedet i stedet for at købe dem som brugsklare løsninger. Dette kan også forbedre omkostningseffektiviteten ved rengøring.

Sådan doserer du med Kiilto Pro Fusion

Læs mere

En doseringsløsning, der tilpasser sig dine behov

Kiilto Pro Fusion doseringssystemet består af en doseringsenhed og låselige kabinetter, hvori rengøringsmidler er gemt i fem-liters beholdere. Op til fire forskellige rengøringsmidler kan tilsluttes en enkelt doseringsenhed, hvilket gør det muligt for systemet at klargøre en række forskellige rengøringsmidler til forskellige opgaver.

Kiilto Pro Fusion kan rumme op til fire forskellige rengøringsmidler. Afhængigt af doseringsenhedent kan et af de tilsluttede rengøringsmidler f.eks doseres i beholderen på en skuremaskine, i en spand eller i en flaske til opfyldning.

Der er to typer doseringsenheder tilgængelige – enten dosering i flaske eller i spand. Doseringsenheden designet til påfyldning af flasker doserer en opløsning for hvert tilsluttet rengøringsmiddel direkte ned i en flaske.

Den anden mulighed, påfyldning til spand med slange, kan et af de tilsluttede rengøringsmidler doseres i en spand eller direkte i beholderen på en skuremaskine.

Ved at kombinere doseringsenheder med kabinetter kan systemet tilpasses til en lang række behov, og det er muligt at have flere rengøringsmidler samlet. Næsten alle Kiilto Pro rengøringsmidler pakket i fem-liters beholdere er velegnede til systemet, hvilket gør det til et af de mest alsidige på markedet.

I vores sortiment finder du også tilbehør til denne løsning, såsom tomme 1-liters flasker eller 750 ml sprayflasker samt tilhørende etiketter til at sætte på.

Tilbehør til Kiilto Pro Fusion