Gode råd til hygiejne i foodtrucks & pop up boder

I foodtrucks, pop up boder og andre mobile salgssteder kan det ofte være svært at sikre en høj hygiejnestandard på grund af pladsmangel. Hygiejne er dog stadig meget vigtig.

I foodtrucks, pop up boder og andre mobile salgssteder kan det ofte være svært at sikre en høj hygiejnestandard på grund af pladsmangel. God hygiejne er dog stadig meget vigtig. Vi har samlet en liste over de bedste produkter og de vigtigste trin for at sikre en god hygiejne.

Tip #1: Brug produkter, der er “ready-to-use” for at gøre rengøringen lettere

Der er ofte begrænset plads og der er ikke nødvendigvis plads eller tid til at blande en rengøringsspand med vand og sæbe. Kiilto Pro Superquick Spurt er et produkt, der er klar til brug, som ikke kræver efterskyl, og tørrer hurtigt efter rengøring. Det samme produkt er velegnet til bordplader, glasoverflader og displays. Sprøjt midlet på overfladen, og tør overfladen ren med en mikrofiberklud.

Tip #2: Vælg universal produkter

For at undgå at have store mængder forskellige rengøringsprodukter stående, kan du vælge produkter, der kan bruges til forskellige formål. Kiilto Pro Vieno Uparfumeret er et produkt til rengøring af glasoverflader og alle andre vandafvisende overflader i boden. Især regelmæssig desinfektion af overflader og udstyr er afgørende for at forhindre virusinfektioner. Kiilto Pro Antibact er et yderst effektivt desinficerede rengøringsmiddel til alle slags overflader.

Tip #3: Hav fokus på håndhygiejne

God personlig hygiejne er altid vigtig at huske, når du håndterer mad. Hænderne skal vaskes ofte med sæbe og desinficeres efter behov. Vi anbefaler også at give kunderne mulighed for at desinficere deres hænder, før de spiser ved at have en flaske eller en dispenser med hånddesinfektion stående på disken. Sund hud er den bedste beskyttelse mod vira, og at benytte håndcreme hjælper med at holde huden intakt og bekæmpe tørhed og små rifter. Engangshandsker kan også bruges. Skift handskerne ofte, og altid når du skifter fra en arbejdsfase til en anden. Beskidte beskyttelseshandsker øger risikoen for bakterier og øger dermed risikoen for sygdomme og infektioner.

Tip #4: Hyppig test af rengøringsniveauet

En vigtig del af rengøringsprocessen er egenkontrol af, hvor effektiv rengøringen er udført.
Orion Clean Card Pro er udviklet specielt til vurderingen af rengøringsresultater og test for proteinrester på rengjorte overflader.