Løsninger / Andet /

Førstehjælp

Hver dag sker der små og store uheld. Derfor er det vigtigt altid at have førstehjælp ved hånden – der, hvor uheldet rammer. Vi tilbyder dig og dine kollegaer et bredt udvalgt af førstehjælpsprodukter, så du hurtigt, sikkert og hygiejnisk kan behandle rifter og mindre sår samt skader på øjnene. Samtidig har vi udviklet både en førstehjælpsstation og mobile løsninger, som skaber overblik og sikrer, at førstehjælpen altid er lige ved hånden.

Skræddersyet løsning til hurtig og effektiv hjælp
Førstehjælpsprodukterne består af et bredt sortiment af øjenskylleløsninger, plastre, sårrenseservietter m.m. Du kan sammensætte produkterne, præcis som du vil. Derfor har vi løsninger til dig, uanset om du arbejder på et kontor eller håndterer syrer/baser i et højrisiko-miljø med f.eks. opladning af kraftige batterier, industriel rengøring, i et laboratorium eller i den petrokemiske industri.

Øjenskyl

Synet er en af de vigtigste sanser. Så pas på dine øjne. Uanset hvor omhyggelig du er, kan ingen gardere sig mod uheld – men alle kan sørge for at være beredt.

Er uheldet ude, kan få sekunder være forskellen på, om dit syn tager skade eller ej. Derfor er hurtig adgang til øjenskyl helt nødvendig ved alle arbejdspladser, hvor der er risiko for øjenulykker.

Vores højeste prioritet er at hjælpe dig med at få et mere sikkert arbejdsmiljø. Vores koncepter er udviklet i tæt samarbejde med dygtige øjenspecialister. Dette betyder, at produkterne er gennemtænkt ned i mindste detalje. De er lette at anvende med klare piktogrammer, der viser dig den korrekte anvendelse. Øjenkoppen hjælper med at holde øjet åbent. Skyllevæsken rammer øjet det rigtige sted, med den rigtige mængde i en blød og jævn stråle.

Plum Eyewash og Plum Eyewash DUO fjerner gener, når du får fremmedlegemer i øjet – og forebygger efterfølgende komplikationer. Støv fra luften eller snavs – der er forhøjet risiko, når du arbejder med maskiner og værktøj, der kan give dig splinter af træ eller metal i øjet.

At få noget i øjet kan være særdeles ubehageligt, da øjet er ekstremt følsomt. Ubehandlet kan situationen udvikle sig til øjen-, hornhinde- eller regnbuehindebetændelse. Når du skyller straks efter uheldet er sket, forebygger du dette og undgår, at fremmedlegemer sætter sig fast.
Plum Eyewash indeholder en steril saltvandsopløsning på 0,9% natriumklorid, hvilket svarer til øjets naturlige væske. Ved brug skyller du øjet med en blød og behagelig stråle. Produktsortimentet indeholder alt fra den lille handy flaske, du altid kan have med dig, til væghængte stationer, som gør hjælpen let at finde i en nødsituation.

Plum Wound and Eyewash spray er en sår- og øjenskyllespray, der kan bruges til mindre ulykker såsom sår og skrammer på huden eller skylning af støv og snavs i sår og øjne. Sår- og øjenskyllesprayen er baseret på saltvand. Den sikrer en god skylning og er nem at betjene med en hånd. Støvhætten beskytter dysen mod forurening. Sprayen er klassificeret som ikke-brændbar aerosol og let at transportere. Sår- og øjenskyllesprayen er allergivenlig. Sprayen kan bruges flere gange indtil den er tom. Væsken forbliver steril. En hurtig og nem løsning, der minimerer risikoen for yderligere infektion eller beskadigelse.

Plum pH Neutral neutraliserer både syrer og baser og skyller dem samtidigt ud af øjet. Væsken er en 4,9% fosfatbuffer, der hurtigt og effektivt neutraliserer selv meget stærke syrer og baser. Væsken er opbygget af fosfatsalte, som i forvejen findes i kroppen. Bufferdelen hydrogenfosfat er effektiv mod syrer, mens bufferdelen dihydrogenfosfat reagerer mod basiske stoffer.


Kort fortalt:
Den grønne øjenskyl er til fremmedlegemer i øjet, som f. eks støv, snavs, splinter fra træ eller metal eller lignende.

Den blå øjenskyl er til syrer og baser. Så hvis uheldet er ude og du får rengøringsmidler eller kemikalier i øjet, skyl da med den blå øjenskyl.

Husk! Man bør altid søge læge i tilfælde af øjenskader. Dette gælder også skader, som til at starte med virker harmløse.

Hvis du ønsker yderligere information om øjenskyl og se instruktionsvideoer om, hvordan man benytter øjenskyllen korrekt, kan det findes her –> Viden om øjenskyl

Relaterede sider

Håndhygiejne til industrien

Læs mere

“Det er aldrig lykkedes at finde et bedre alternativ. Kvalitet, pris og god service har overbevist os gang på gang”

Læs mere

QuickSafe®

Sammensæt dit førstehjælpsskab efter behov. Øjenskyl, så du kan skylle fremmedlegemer ud af øjet. Plum pH Neutral til ulykker med syrer eller baser. Plastre, som passer til jeres arbejdssituation. Brandgel, som lindrer mindre forbrændinger. Øjenskylleampuller til små uheld og tørre, irriterede øjne. Servietter, der renser såret. Kompresbind til de mere alvorlige ulykker. Alt sammen under et transparent låg, der giver dig det perfekte overblik over det, du har brug for.

Med Quicksafe® Basic får du den i kombination med Plum pH neutral, øjenskylleampuller og plastre. Resten er op til dig. Du har altså fri mulighed for selv at sammensætte den boks, der passer bedst til virksomhedens behov.

Quicksafe® Chemical Industry er til virksomheder, hvor der er risiko for uheld med syrer eller baser. Boksen indeholder nemlig øjenskylleprodukter, der er altafgørende når en ulykke skal minimeres. I boksen finder du blandt andet Plum pH Neutral DUO, som skyller begge øjne på én gang.

Quicksafe® Food Industry er special designet til fødevarevirksomheder, køkkener, kantiner og restauranter. Stationen indeholder bl.a. andet blå sporbare plastre, sårrens, brandgel og kompresforbinding.

Med Quicksafe® Complete får du et bredt sortiment af førstehjælpsprodukter. Her er midler til de fleste kritiske situationer – og hjælp til mange af hverdagens små uheld.

Plaster

Med QuickFix sætter du førstehjælpen til hverdagens små skader i system, så du hurtigt løser problemet for den uheldige og ikke spilder mere tid på skaderne end højst nødvendigt.

QuickFix Elastic er vores mest elastiske og behagelige plaster. Det tilpasser sig hudens bevægelser og lader huden ånde.
Fås også i en ekstra lang model, der kan komme flere gange rundt om fingeren.

QuickFix Water Resistant er vandfaste plastre, der især er velegnet til fugtige arbejdsmiljøer.

QuickFix Detectable er blå, iøjnefaldende plastre med indbygget metalflade, der kan spores af en metaldetektor. Dette plaster er især velegnet til fødevareindustrien, da det er let at opspore og se med den blå farve. Ligesom med QuickFix Elastic fås dette plaster også i en ekstra lang model, der kan nå flere gange rundt om fingeren.

Mangler du hjælp?

Har du yderligere spørgsmål til førstehjælp, mangler du nogle varer eller en pris, så tag fat i vores konsulent Klavs Brixler eller Christian Winther. De er altid klar på at hjælpe.

Klavs Brixler
Key Account Manager – Industry
klavs.brixler@kiilto.com
+45 4037 3107
Christian Winther
Key Account Manager – Industry
christian.winther@kiilto.com
+45 6122 4125

Du kan også udfylde vores kontaktformular herunder, så tager vi fat i dig.

Vil du vide mere om Kiiltos løsninger og produkter?

Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter en af vores medarbejdere dig.