Undgå at sætte sorte fingeraftryk på miljøet

Anvend Premium og sæt dit miljøaftryk med ren samvittighed. Produktet er en effektiv og svanemærket håndrens, der fjerner kraftigt oliesnavs.

Svanemærket er din garanti for, at du tager hensyn til miljøet og undgår opløsningsmidler. Samtidigt minimerer du risikoen for allergi og irriteret hud og får færre sygedage, som følge af hudproblemer.

Premium håndrens har en unik sammensætning af bl.a. udvalgte vegetabilske ingredienser, som opløser snavset og samtidig har en genindfedtende effekt på huden. Slibemidlet er af naturligt majskolbegranulat. Den grovkornede struktur støtter renseeffekten og giver en nemmere rengøring.

Du fjerner på den måde selv den mest krasbørstige snavs (f.eks. dieselolie, sodblandet olie, bremseolie samt træbeskyttelse og serigrafi farver) med en effektiv, men mild håndrens uden opløsningsmidler.

Produktet er let parfumeret, uden tilsat farve, og svagt skummende, hvilket gør den nem at vaske af, og efterlader huden blød og behagelig. På den måde tager du hensyn til både huden og miljøet.

Hvorfor Premium:

  • Opløser selv kraftigt oliesnavs UDEN brug af opløsningsmidler
  • God renseeffekt, men stadig mild mod huden
  • Har en genindfedtende effekt, som efterlader huden blød og behagelig
  • Den svagt skummende effekt gør den nem at fordele og skylle af
  • Med majskolbegranulat som slibemiddel tager du hensyn til miljøet

Hos Audi i Fredericia er medarbejdernes hænder i daglig kontakt med oliesnavs i forbindelse med klargøring, service og reparation af biler. De er flittige og begejstrede brugere af Premium og værkstedchef Erling Pedersen udtaler: ”Her er kun det bedste godt nok. Håndrens skal være både effektiv og skånsom mod hud og miljø. Premium gør hænderne rene, virker mild og udtørrer ikke huden”.

Premium fås i to varianter – en 250 ml tube (varenr. 0615) og en 1,4 l bag-in-box (varenr. 0618).

For mere info om Premium håndrens kan du læse dette produktblad eller kontakte vores salgsafdeling på salg@plum.dk.