Super Plum håndrens med forbedret formulering

Vi har forbedret formularen til Super Plum.

Siden vi i starten af 2019 udfasede mikroplast i samtlige Plum håndrens produkter og erstattede det med majskolbegranulat, der er 100% naturligt, biologisk nedbrydeligt og en fornybar ressource, har vi fået en del kundehenvendelser omkring effektiviteten af Super Plum. Produktet opleves ikke nær så effektivt overfor især oliesnavs som tidligere. 

Vi har taget disse henvendelser meget seriøst og har derfor videreudviklet på formuleringen. Den nye Super Plum formulering indeholder fortsat majskolbegranulat, men vi har udskiftet et par af de øvrige ingredienser, hvilket har gjort, at effektiviteten er øget. 

Super Plum er fortsat baseret på vegetabilske olier, uden opløsende midler og uden parfume. Den indeholder fortsat glycerin, der har en genindfedtende effekt på huden og modvirker udtørring. 

Du kan med fordel anvende Super Plum ved lettere oliesnavs, vandbaseret maling og trykfarve samt almindeligt snavs. 

Flere af vores kunder i Danmark, Sverige og Tyskland har testet og godkendt den nye formulering. Vi håber også, at dine kunder bliver glade for det nye produkt. 

For at gøre Super Plum med forbedret formulering let at genkende, vil produkterne i den kommende periode leveres med blå stickers med teksten ”IMPROVED FORMULA”.

Se en kort film om håndrens her: