Røde Kors Erhvervsmedlem

I Kiilto sætter vi en stor ære og pligt i at kunne hjælpe verdens mest udsatte og sårbare. Vi er derfor stolte af, at være Røde Kors Erhvervsmedlem i 2020, så vi er med til at sikre, at organisationen altid er til stede og hver dag redder liv og ruster mennesker til at klare sig, når krisen eller katastrofen rammer. I Danmark skaber Røde Kors fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv.

Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation med afdelinger i 192 lande og omkring 13 millioner frivillige.
Ideen om Røde Kors er født på slagmarken, og lige fra begyndelsen har de været til stede i verdens brændpunkter. Grundstenen til organisationen var klar – at skabe en international, neutral organisation, som kan lindre menneskelig lidelse og nød uanset religion, nationalitet og politisk ståsted. En organisation, som kan arbejde neutralt midt i krig, katastrofer og nationale kriser.

I Danmark er Røde Kors til stede over hele landet, og de 204 lokale Røde Kors afdelinger afhjælper social nød og gør en medmenneskelig forskel med udgangspunkt i lokale behov og det enkelte menneskes livssituation.

I verdens brændpunkter er Røde Kors tit de første på stedet, når katastrofen raser. Det samme gælder krig, hvor Røde Kors som håndhæver af Geneve-konventionerne har et helt særligt mandat, der giver adgang til slagmarken og fængslerne. Og endelig er Røde Kors sammen med FN en af de helt store aktører, når det handler om langsigtet udvikling i de fattigste lande i verden.

Vi er glade for at kunne støtte op om den fælles indsats til at hjælpe verdens udsatte.

Læs mere om Røde Kors og hvordan pengene bliver brugt her.