Plum i den gule trøje hele vejen til Paris

Turen fra Danmark til Paris er nu tilbagelagt for de super seje ryttere på det helt specielle Team Rynkeby Riget-hold – og Plum støttede dem hele vejen til den franske hovedstad.

Pulsen har været høj. Sveden har piblet frem i det dejlige sommervejr. Og benene er nu trætte efter at have trådt pedalerne rundt i mange timer på turen fra Danmark til Paris. Det er status for et helt særligt cykelhold, som igen i år kørte hele turen ned gennem Europa iført den gule trøje. Den 29. juni drog Team Rynkeby Riget for 18. gang ud på rejsen fra de danske bakker til de franske alper. En fantastisk tur med et endnu mere fantastisk formål. Team Rynkebys primære formål er at indsamle penge til børn med kritisk sygdom, og i år støttede Plum op om den sag.

En af årets ryttere udtaler:
“Vi havde en fantastisk tur gennem Europa til Paris. Vejret var med os, stemningen i top og hvor giver det mening at køre for en sag. Det var tydeligt at mærke da vi, sammen med de øvrige 53 hold, blev modtaget af venner og familie i Paris lørdag d. 6. juli 2019. Der var glæde, lettelse og tårer i en stor sammenblanding. Alle har deres gode grund til at køre – og flere tog turen til Paris fordi de har haft børnecancer alt for tæt inde på livet.” – Helene B. Gyrup

TRR til Plum pic 3.jpg
TRR til Plum pic 4.jpg