Nyheder til Plum produktsortimentet

Plum A/S er i første kvartal 2015 blevet en del af en markedsledende skandinavisk koncern, CCS Healthcare AB, og det giver vores kunder adgang til en række nye produkter.

”Vi ønsker med disse tilføjelser til vores produktsortiment, at kunne præsentere et endnu bredere udvalg af produkter, til både hudpleje og overfladerengøring m.m., der tilgodeser de hygiejnebehov, der måtte være hos vores kunder”

 – Ninette Jensen, Salgs- og Marketingchef hos Plum A/S.

Alle steder, hvor mange mennesker færdes, er der risiko for overførsel af smitte – med den rette hygiejne, kan smitten begrænses og sundheden på arbejdspladsen forbedres. Hos Plum har vi derfor valgt at fokusere på produkter til overfladedesinfektion og enkeltpakkede hånddesinfektionsservietter fra Antibac AS, som er en norsk virksomhed med stor ekspertise inden for desinfektion. For at få et stærkt supplement til vores håndhygiejneprodukter og derved have et mere komplet sortiment af desinfektionsløsninger. 

DAX-produkterne, fra CCS Healthcare AB, er det foretrukne valg i den svenske sundhedssektor. Her er der to produktområder, som er tilføjet Plum produktporteføljen. DAX Vaskecreme til patienter, plejehjemsbeboere og andre, der ikke har adgang til vask med vand og sæbe eller som har behov for en meget skånsom vask og pleje af huden samt DAX Lugtfjernere, der kan forbedre lugten i ildelugtende rum og områder.

Du kan se produktnyhederne i disse brochurer:

For yderligere information kan du kontakte: 

Salgs- og Marketingchef
Ninette Jensen
Tlf.: +45 6371 0927