NYHED: Vi lancerer en fedtcreme fra Plum

Den nye Plum Handy Care 70% er en meget fed creme til pleje af hænder udsat for hyppig håndvask samt til genopbygning af meget tør, irriteret og sart/følsom hud. Fedtcremen er svanemærket og indeholder hverken farve eller parfume.

Den indeholder ingredienser med genopbyggende, lindrende og fugtgivende effekt, som Allantoin, Betain og forskellige ceramider. Betain er desuden en upcyclet råvare fremstillet af sukkerroe.

Produktet har løbet været sendt til test, især hos personer inden for pharma, tech og industri, som har taget rigtig godt imod den nye fedtcreme.

Den fedter ikke og trækker hurtigt ind. Den gør huden pæn samtidig
med at den hjælper, så mit eksem ikke kløer. Jeg kan stoppe et begyndende
udbrud af eksem ved at smøre cremen på med det samme.

– Majken, Kastrup

Den er suveræn. Jeg har testet den på tørre ben, tørre hænder,
min søns tørre næse efter forkølelse, og den er mega god!

– Anne, Jyllinge

Det er vores dygtige kollegaer i laboratoriet i Assens, som igennem mange måneder har arbejdet intenst med at udvikle den nye fedtcreme. Opgaven lød på at udvikle en recept på en 70% fedtcreme med aktive ingredienser, som både har en genopbyggende og plejende effekt på huden, og som samtidig trækker hurtigt ind, så huden ikke føles fedtet.

Det var en spændende udfordring, og jeg synes, vi er kommet frem til et rigtig godt resultat,

– Randi Fisker, produktspecialist hos Kiilto i Assens

Randi Fisker understreger, at det har været en lang proces, hvor det har været nødvendigt at justere på recepten et par gange undervejs som følge af de tilbagemeldinger, vi har fået fra de mange testpersoner, der har hjulpet os med at teste produktet.

Varenr.: 2871 Plum Handy Care 70%, 100 ml

VIDSTE DU?

– at eksem er én af de mest udbredte arbejdsbetingede hudsygdomme

Derfor er det vigtigt, at især hænder i arbejde får en god pleje med en beskyttende håndcreme. Dette kan være med til at forebygge tør hud, der sprækker og i værste konsekvens udvikler eksem.

På vores hjemmeside har vi samlet en lang række artikler om blandt andet håndhygiejne, og hvordan du bedst passer på din hud. Vil du vide mere? Så kan du blive klogere her.