Nyhed i Plum dispensersortiment

SafePoint+ er en hygiejneløsning specielt udviklet til at sikre en god håndhygiejne på offentlige steder, hvor mange mennesker færdes indendørs.

Håndhygiejne er i dag et stort fokusområde både for Sundhedsstyrelsen, Statens Serum Institut samt hos diverse myndigheder, og der er udarbejdet mange overordnede retningslinjer for hygiejne. Specielt i daginstitutioner, på hospitaler, i kantiner og på arbejdspladser hvor der færdes mange mennesker indendørs, er det sund fornuft at praktisere korrekt håndhygiejne for at undgå, at infektioner spredes.

Kiilto lancerer i forbindelse en helt unik hånddesinfektionsdispenser, som gør det nemt at mindske spredningen af vira og bakterier. Plum SafePoint+ kan tilgåes fra begge sider og har en god størrelse, der skaber synlighed i dagligdagen. 

Dispenseren skal tilstuttes strøm, og bruger 5 liters dunke med desinfektion, så den løber ikke tør for strøm og beholderen skal ikke udskiftes så ofte. 

Husk disse 5 gode råd, når du benytter hånddesinfektion:

  • Hånddesinfektion skal udføres på synligt ren og tør hud.
  • Tilfør rigelig (2-5 ml) hånddesinfektionsmiddel, som fordeles og indgnides overalt på hver finger, mellem fingrene, på håndryggen, på håndfladen og omkring håndleddet.
  • Huden skal holdes fugtig af hånddesinfektionsmidlet i mindst 30 sekunder for at opnå fuld effekt. 
  • Gnid hænderne indtil desinfektionen er tørret ind. 
  • Grundig vask med vand og sæbe fjerner vira og bakterier, og hånddesinfektion slår dem ihjel. Den ene metode kan ikke erstatte den anden, sammen er de allermest effektive.

Læs mere om vores nye hånddesinfektionsdispenser her.