Klimaaftale med Assens Kommune

I går underskrev vores direktør Bo Eriksen en klimaaftale med Assens kommune. I aftalen forpligter vi os til fortsat at arbejde for at reducere vores CO2-udledning fra produktion og administrationen i Assens, hvilket er i overensstemmelse med vores grønne profil og vores “Promise to the Environment”.

Uddrag af artiklen:

Aftalen sker som et led i Assens Kommunes arbejde for at blive klimaneutrale og reducere CO2-udledningen inden for kommunegrænsen til netto-nul senest i år 2050.

Klimaaftalen falder i god tråd med Kiiltos ambitiøse fokus på klima og miljø, hvor Kiilto har en række konkrete løfter til miljøet. I aftalen forpligter Kiilto sig til til fortsat at arbejde for at reducere sin CO2-udledning fra produktion og administration i Assens, hvilket er fuldt ud i overensstemmelse med deres mål om, at alle deres aktiviteter skal være CO2-neutrale inden 2028.

Kiilto vil arbejde for at minimere CO2-udledningen fra transport samt udelukkende at anvende energi, der er fornybar. Samtidig har Kiilto et mål om at minimere klimabelastningen ved at anvende klimavenlige råvarer i produkterne:

”Fremfor at anvende såkaldte virgin råvarer, som er fossile og nye, ubrugte råvarer, ligger det os meget på sinde at øge vores brug af genanvendte og fornybare råvarer samt minimere mængden af affald”

Bo Eriksen, direktør, KiiltoClean A/S

Med i aftalen forpligter Assens Kommune sig samtid til at sikre lokal skovrejsning og i den forbindelse donerer Kiilto 5000 træer til den nye skov ved Lundager.

Hele artiklen kan læses her.