Kiilto Natura-serien

Jordens ressourcer er begrænsede, og derfor har vi udviklet serien Natura, der fokuserer på genanvendelse af råvarer og beskyttelse af jordens ressourcer. Natura er en del af sortimentet Kiilto Pro, som lanceres i Danmark, Norge og Sverige i februar 2020.

Hos Kiilto har vi hele tiden fokus på, at jordens ressourcer er begrænsede, og at klimaet er truet. Vi ønsker at gøre vores for at skifte til et mere bæredygtigt samfund med fokus på genanvendelse og en cirkulær økonomi. Vi har derfor udviklet serien Natura, der fokuserer på genanvendelse af råvarer og beskyttelse af jordens ressourcer. 

Natura er en serie af produkter, der er baseret på råvarer fra naturen som f.eks. sukkerroer, majs og kokospalmer. Alle ingredienser er let bionedbrydelige. Når de nedbryede, frigives kuldioxid, vand og næringsstoffer, som optages af nye planter. Alle råvarer er ansvarligt produceret og bruger ikke agerjord, der ellers ville være gået til fødevareproduktion.

Alle produkterne i Natura-serien er pakket i genanvendelige amballager. De pakkes i emballage af polyethylen, der fremstilles af råolie. Efter brug opsamles og skylles en del af de tomme plastbeholdere, hvorefter de renses og omsmeltes til plastgranulat, der genanvendes til fremstilling af produktemballager eller andre plastprodukter.

Plastflaskerne i Natura-serien indeholder mindst 50% genbrugsplast per 1 liter flaske.

Natura-serien er en del af Kiilto Pro sortimentet, som er løsninger til køkkenhygiejne, professionel rengøring samt hygiejne i sundhedssektoren og omfatter en række nøje udvalgte produkter af højeste kvalitet.

Læs mere om Kiilto Pro produkterne og Natura i vores brochure.