Industrial Wipes erstatter PlumWipes sortimentet

Produktsortimentet PlumWipes udmeldes af vores Plum sortiment og ersattes i stedet af et nyt og forbedret sortiment af lignende rengøringsklude. Den nye serie af Industrial Wipes, er renseservietter klar til brug til rengøring af hænder, overflader og værktøj uden brug af vand.

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere vores nye serie af Industrial Wipes, som er renseservietter til rengøring af hænder, overflader og værktøj. Produkterne har et bredt anvendelsesområde og kan med fordel anvendes af montører, trykkere, bygningsarbejdere, mekanikere, serviceteknikere, malere, smede og mange flere. Udover industrien, er renseservietterne ideelle til brug i servicebiler og andre steder, hvor der ikke er adgang til vand.

All Purpose hænder delvist sh

Produkterne er faktisk ikke nye. Vi har haft dem i vores sortiment i mange år, men vi har givet dem alle en større opdatering, som betyder, at alle produkter er blevet forbedret på en række punkter.


Så hvad er nyt?

Heavy Duty og All Purpose er wipes til rengøring af hænder. Væsken har vi ikke ændret på, for vi ved, at den både er meget effektiv og meget efterspurgt, men den har fået en ny mild duft af citrus, som har været ønsket af mange.


Rub & Scrub er wipes til rengøring af overflader og værktøj. Dette produkt har fået nyt navn, det hed tidligere Hand & Tool.


For samtlige produkter har vi optimeret emballagen og tilpasset størrelsen samt antallet af wipes, således at emballagens størrelse udnyttes optimalt. Vi har forseglet bøtterne for at bevare fugtigheden og for at undgå lækage. Emballagen er fremstillet af genanvendeligt plastmateriale.

Bøtten kan med fordel placeres i den specialudviklede vægholder af metal, så du altid har wipes lige ved hånden.


Se det nye sortiment her

Udklip