Hjælp til Ukraine

Der er desværre stadigvæk krig i Ukraine, og derfor har landet brug for så meget hjælp som muligt.

Hos Kiilto er vi gået sammen med Fipros, Ørsted Lastvogncenter, Lantmännen og Ebberup Vognmandsforretning om at fylde en lastbil med forskellige produkter i. Disse produkter kan forhåbentlig hjælpe et land, der har stærkt behov for det lige nu.

Kiilto bakker hermed op om HOPE projekt Ukraine, som er drevet af den frivillige organisation KOLO Nordic. De har siden krigens udbrud opbygget et netværk af organisationer i Ukraine, som hjælper med at løse forskellige praktiske opgaver i lokalområderne. Dette er blandt andet den livsvigtige sikring af distributionen af nødhjælp i og omkring krigszonerne.

HOPE-projektet har til formål at sende udstyr, fødevarer osv. til krigsramte områder i Ukraine, som derefter bliver uddelt og benyttet på børnehjem, flygtningelejre, lokale hjælpeorganisationer, hospitaler og militære områder i Ukraine.

KOLO Nordic har siden foråret 2022 haft månedlige afgange til Ukraine, hvor frivillige fra Danmark er kørt afsted med nødhjælpsvarer. Disse nødhjælpsvarer bliver distribueret videre fra den ukrainske grænseby Lviv, og ud til de sydlige og østlige regioner i Ukraine, der hvor krigen har ramt hårdest.

Fredag d. 7. oktober 2022 kørte lastbilen afsted mod krigen i Ukraine, og Kiilto
har afsendt 7 paller med i alt 13.000 pakker
WipeClean Alco Free Desinfektionsservietter.
Disse er til brug af desinfektion af overflader
og medicinsk udstyr og frie for alkohol.
De er derfor en mangelvare, og noget, der er hårdt
brug for på landets hospitaler og militære områder.  

KOLO Nordic er en registreret humanitær organisation med base i Danmark. Vi arbejder for at støtte ofrene for den russiske krig i Ukraine. Alle donerede ressourcer går direkte til at hjælpe mennesker og projekter i Ukraine, da alt arbejde i KOLO Nordic er frivilligt baseret og udgifter til administration, transport og andre udgifter betales af de frivillige selv.

Læs mere om projektet her.