Håndrens med nyt naturligt slibemiddel

Vi har udskiftet slibemidlet i vores håndrenseprodukter og gjort dem mere skånsomme for miljøet.

Alle vores håndrenseprodukter leveres nu udelukkende med nyt naturligt slib i form af majskolbegranulat. Over de kommende måneder vil produkterne blive leveret med en label med teksten ”NEW 100% natural scrub”.

952946 NEW Natural Scrub 13112018.jpg

Majskolbegranulat er et naturligt slibemiddel baseret på 100% fornybare råvarer og er biologisk nedbrydeligt. Det er kendetegnet ved at være effektivt mod snavs og samtidig meget skånsomt mod både hud og miljø.


Majskolbegranulat har en lidt mørkere, mere brunlig farve og er grovere i strukturen end mikroplast, som binder olie til sig, hvorimod majskolbegranulat i stedet binder vand. Produkterne vil derfor opleves lidt anderledes. Ændringerne vil være mest udpræget på Super Plum, som kan opleves som værende mindre effektiv mod oliesnavs end tidligere. Dette skyldes, at Super Plum hverken indeholder opløsende midler eller estre, der opløser olie, hvorfor produktet har sværere ved at opløse og fjerne olie end før.

For at gøre det nemt at vælge den rette håndrens til den enkelte arbejdsopgave, har vi lavet en lille guide, der beskriver vores sortiment af håndrens, samt styrke og egenskaber for hvert enkelt produkt. Det er vigtigt ikke at bruge en kraftigere håndrens end arbejdsopgaven kræver. På den måde skåner du dine hænder og din hud mest muligt.