hyginet banner

HygiNet® - En digital hygiejneplan lige når du skal bruge den

Kiilto har udviklet HygiNet® til oprettelse og vedligeholdelse af digitale hygiejneplaner. HygiNet® er et overskueligt og intuitivt værktøj designet til at hjælpe dig med nemt og hurtigt at opfylde dine lovmæssige forpligtelser, samtidig med at du har oplysninger om hygiejneplanlægning samlet ét sted.

Vi forventer at være klar med HygiNet® på det danske marked i løbet af 2022. Indtil da kan du læse om vores løsning til professionelle hygiejneplaner herunder.


Integrér hygiejne og rengøringsplaner i dit daglige arbejde

HygiNet® gør vores kunders arbejde lettere og gør hygiejneplanlægning til en naturlig del af dagligdagens rutiner. Alle lovpligtige dokumenter, sikkerhedsdatablade og produktkort fås i digitalt printbart format. HygiNet® har også detaljerede, stedsspecifikke rengøringsinstruktioner og -metoder, hvilket betyder, at alle fra din virksomhed kan kontrollere, hvilke produkter og rengøringsremedier der skal bruges på hvilket sted, og hvor ofte.

En hygiejneplan, der aldrig er forældet

Med HygiNet® er det let at finde det rigtige produkt, fordi produktinformationen altid er opdateret. Doseringsinstruktioner er også lette at kontrollere. Den fulde version af HygiNet® indeholder en bred vifte af materialer: videoer, udgivelser og artikler og en søgefunktion på forsiden til hurtigt at finde information.

Sammenlignet med trykte planer har en digital hygiejneplan den store fordel, at den aldrig er forældet. Du kan holde din hygiejneplan relevant ved at opdatere indholdet af HygiNet® og bruge den til at forberede introduktionsmateriale og arbejdsinstruktioner til dit personale. Som HygiNet®-bruger behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt din lovpligtige dokumentation er i orden – du kan finde den med et tryk på en knap.

En hygiejneplan som kommunikations- og induktionsværktøj

Finske Arkea har længe brugt Kiiltos digitale service til hygiejneplanlægning. Den seneste version gør opdateringer, rapportering og intern kommunikation af hygiejneplaner endnu lettere for Arkea. Kati Mäkinen, Supervisor hos Arkea, fortæller her om fordelene ved HygiNet®.

Se mere > (Bemærk, siden er på engelsk)

Hygiejneplanen genererer et opdateret sikkerhedsdatablad

Finske UniCafes restauranter & WELL caféer bruger en digital hygiejneplan til regelmæssig vedligeholdelse og opdatering af hygiejneoplysninger. Udviklingskoordinator Outi Luukkonen fortæller her, hvordan HygiNet® har muliggjort rengøring og egenkontrol i UniCafes restauranter og caféer.

Se mere > (Bemærk, siden er på engelsk)

Egenkontrol og rengøringsstandard på fremtidens hospitaler

Lovbestemt egenkontrol af rengøring og hygiejne, som allerede findes i fødevareindustrien og køkkener, vil snart blive introduceret i sundhedsvæsenet. Kirsi Saukkonen, Docent i Infektionsforskning, opfordrer hospitaler til at forberede sig på egenkontrol.

Se mere > (Bemærk, siden er på engelsk)

Frisk, moderne og nem at benytte

Det visuelle design af HygiNet® kan tilpasses, så det passer til din virksomheds image. Brugere elsker især tjenestens friske og moderne look. Funktionerne er intuitive og let overskuelige. Ingen oplæring er nødvendig: med HygiNet® kan du straks begynde at udarbejde din virksomheds hygiejneplan. Køb redigeringsrettigheder for ubesværet at opdatere din plan, når det er nødvendigt. Brug HygiNet® på en tablet, computer eller den mobile enhed, som du foretrækker!

Vil du vide mere om HygiNet®? Indtast dine kontaktoplysninger, så kontakter en af vores eksperter dig.