Kiilto Pro

Kiilto har lanceret brandet Kiilto Pro, som er et bredt sortiment af produkter til professionel rengøring.

Kiiltos historie startede i 1919 på en lille fabrik, der producerede hårfarve og skopudsningscreme i Pispala-distriktet i Tampere, Finland. Næsten alt var mangelvare dengang. Og når varer ikke kunne importeres, grundlagde ressourcestærke folk virksomheder for at fremstille dem. Og sådan så Kiilto dagens lys.

I dag er Kiiiltos primære fokus på professionel rengøring og hygiejne, hvor brandet Kiilto Pro er et bredt sortiment af produkter til den professionelle rengøring.

_________________

Produkter

Køkkenhygiejne

Som partner og leverandør af rengøringsløsninger gør Kiilto det nemmere at holde køkkenet rent og lade fagfolkene koncentrere sig om dét, de brænder mest for – nemlig maden.
I årtier har vi hos Kiilto været fokuseret på at optimere rengøringen i professionelle køkkener, og vores omfattende erfaring giver os en indgående forståelse for, hvordan køkkener drives og hvilke processer, der er i spil.

Professionel rengøring

Som leverandør af rengøringsmidler går vi højt op i at følge udviklingen. Det sætter høje krav til produkternes indholdsstoffer, som på den ene side skal gøre produkterne yderst effektive og samtidig være milde og skånsomme for både brugeren og miljøet. Langt de fleste af vores rengøringsmidler er svanemærkede, og mange har også det finske astma- og allergimærke. Dette er kundernes sikkerhed for et effektivt og stadig mildt produkt uden unødige tilsætningsstoffer.

Tekstilvask

Hver dag stilles der krav til renlighed og god hygiejne, også når det kommer til vask af eksempelvis frisk og velholdt sengelinned, bløde frottéhåndklæder samt pletfrie og glatte duge og servietter. Alt sammen noget der er med til at sende et signal om hvilken standard, man bliver budt velkommen med.
For at sikre at de mange forskelligartede tekstiler holder sig pæne i længere tid, tilbyder Kiilto et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, som sikrer en korrekt behandling og giver en hygiejnisk og skånsom vask.

Instrument genbehandling

Rent udstyr er en selvfølge, når patienter kommer i kontakt med sundhedsvæsenet. En ekstrem høj hygiejnestandard er afgørende, og oplever patienten selv den mindste fejl eller mangel, kan det skade vedkommendes opfattelse af hele forløbet.
En væsentlig del af hygiejnen ligger i valget af de rengøringsmidler, der anvendes i de forskellige processer. Kiilto har mange års erfaring med at levere effektive produkter, der sikrer det højeste niveau, når det kommer til vedligeholdelse af udstyr inden for sundhedsområdet.